Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Stawiasz postulat, że wszyscy widzieli co się święci. W 50 sekundzie można zauważyć, że to jest końcówka zakrętu na tej drodze, i to jeszcze lewego, więc ruch jadący z przeciwka mógł całość zasłaniać.
Ty myślisz, że promienie łuków są brane tak z czapy? Nie. Dla danej prędkości są minimalne promienie łuków które zapewniają odległość widoczności na zatrzymanie przed przeszkodą. Niekoniecznie musi to być stojący w poprzek tir, ale wystarczy nawet malutki pakunek zgubiony przez kogoś na drodze.
Tylko, że tu kłania się podstawowa sprawa - prędkość. Ograniczenia prędkości nie stosuje się tak żeby komuś życie uprzykrzyć tylko jest to prędkość, z którą poruszanie się zapewni wystarczający czas na zatrzymanie pojazdu np. w takiej sytuacji. Jeśli zapierdalali uważając się że są królami szos to sami są sobie winni, bo to wcale nie musiał być ten tir, tylko jakiekolwiek inne zdarzenie na drodze i w każdym wypadku skończyłoby się tak samo.
Niekoniecznie musi to być stojący w poprzek tir, ale wystarczy nawet malutki pakunek zgubiony przez kogoś na drodze.
Co ty pierdolisz?!
Jeżeli ci idioci nie widzieli klocka składającego się od dłuższego czasu to ja im bym dał nie mandat a nagrodę Darwina! Przecież taki zestaw jest widoczny z kilometra! Co oni tam tymi piździkami 300 lecieli?!
ale wiesz, że na autostradzie się tak nie robi? tak typytam...
Co ty pierdolisz?!
Jeżeli ci idioci nie widzieli klocka składającego się od dłuższego czasu to ja im bym dał nie mandat a nagrodę Darwina! Przecież taki zestaw jest widoczny z kilometra! Co oni tam tymi piździkami 300 lecieli?!
po prostu lecieli na ubezpiczenie i chcieli wyłudzić odszkodowanie, że niby kierowca tira wymusił nagle skąd myślisz takie duże mamy składki OC.
Ty myślisz, że promienie łuków są brane tak z czapy? Nie. Dla danej prędkości są minimalne promienie łuków które zapewniają odległość widoczności na zatrzymanie przed przeszkodą.
Promienie łuków są po to, żebyś przy danej prędkości nie wyleciał z tego zakrętu. Kto kurwa normalny stawia betonową barierę na środku autostrady?
Niekoniecznie musi to być stojący w poprzek tir, ale wystarczy nawet malutki pakunek zgubiony przez kogoś na drodze.
Ale wiesz co? Skup się, bo to ważne. To BYŁ CIĄGNIK Z NACZEPĄ. Nie kurwa wyrzucony przez okno pampers, tylko jebany "TIR" zajmujący 4 pasy ruchu.
Tylko, że tu kłania się podstawowa sprawa - prędkość. Ograniczenia prędkości nie stosuje się tak żeby komuś życie uprzykrzyć tylko jest to prędkość, z którą poruszanie się zapewni wystarczający czas na zatrzymanie pojazdu np. w takiej sytuacji.
Raz - pierdolenie, ponieważ nie masz pojęcia z jaką prędkością tam ludzie jechali.
Dwa - wśród aut, które się nadziały na idiotę była drogówka - oni, podczas patrolu, po 2 paki na autostradach nie jeżdżą (dotyczy nawet Polski).
Trzy - o ile możesz przewidzieć, że ktoś zacznie hamować, to dalej jest to hamowanie, a nie kilkanaście metrów bariery ustawionej w poprzek drogi na zakręcie, kurwa mać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów