18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Zawodowy krupier
~Velture • 2017-12-29, 6:11
Z tym gościem lepiej nie oszukiwać podczas gry w karty

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
e................s 2017-12-29, 6:45 3
,,przerżnąć w karty,, nabiera nowego znaczenia
Zgłoś
nowynick 2017-12-29, 8:16 2
w czasach inwazji islamu doceniam każdego kto potrafi zabić, choćby i asem pik...
Zgłoś
BigCohones 2017-12-29, 8:20 9
Teraz by mogli pokazać filmik z momentami gdy mu nie pykło....
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2017-12-29, 8:41 3
Drogi autorze, zdradź nam proszę tajemnicę.
Gdzie Ty pracujesz, że Masz tyle czasu na szukanie, publikowanie i komentowanie?
Dzień w dzień poczekalnia zajebana postami Velture.
To nie jest prowokacja czy początek pyskówki, nie.
Jestem tylko ciekaw,
Pozdrawiam.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
Deme 2017-12-29, 8:42 1
Może siedzi na zasiłku i ma od groma wolnego czasu

Urodził się zmęczony
Zgłoś
nowynick 2017-12-29, 8:55 1
Deme napisał/a:

Może siedzi na zasiłku i ma od groma wolnego czasu

A może jeździ po Ameryce, daje pokaz przez pół godziny w sobotę i w niedzielę po kasynach i imprezach i zgarnia więcej w miesiąc niż Ty w rok?
Zgłoś
mlekozklasa 2017-12-29, 9:04 4
Pewnie sobie w jakimś urzędzie miasta siedzi
Zgłoś
~Velture 2017-12-29, 9:06 66
Cytat:

Gdzie Ty pracujesz, że Masz tyle czasu na szukanie, publikowanie i komentowanie?
Dzień w dzień poczekalnia zajebana postami Velture

Podpierdalam babci rentę

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
ozarimielin 2017-12-29, 10:52 2
drugi taki i mogą grać w wojnę
Zgłoś
k................r 2017-12-29, 11:21 1
on rozpierdolił butelkę kartą .... jebany
Zgłoś
adriancium 2017-12-29, 11:28 2
Karty zrobione chyba z blachy
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2017-12-29, 11:49 1
To proste jest w chuj ludzie kochani wezcie karty na yt poogladajcie jak rzucać i za godzinę wstawiacie filmik jak wbijacie kartę w jabłko a za dwie godzinki jak ucinacie teściowej palce.
Zgłoś
M................6 2017-12-29, 12:36 5
nowynick napisał/a:

A może jeździ po Ameryce, daje pokaz przez pół godziny w sobotę i w niedzielę po kasynach i imprezach i zgarnia więcej w miesiąc niż Ty w rok?

Co?
Zgłoś
eaz 2017-12-29, 13:17 2
Maxi96 napisał/a:

Obrazek

Co?

A ty kurwa co tu robisz jak czytać ze zrozumieniem nie umiesz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów