robi tym samolocikiem co chce.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
czekam i czekam kiedy sie obszczy albo obsra a tu rozczarowanie
*sypki drift po blacie*
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Chyba się Lechu tych filmików naoglądał, niestety brzoza nie byla nadmuchana....
Widok z kabiny, zwłaszcza ten na pilota jest strasznie nudny. Już wolałbym stać na brzegu i patrzec przez lurnetke na niego.
Nie wchodzicie na harda i narzekacie, ze nie ma wypadku. Jebane banany. jak chcecie wypadkow to na harda. macie tam co chcecie. Ssijcie mi pałe buraki;) jestescie lamusami;*
steku napisał/a:
@up
Jak nie mamy wypadków?
Przykład genetycznego to np. Ty!
Dziekuje slicznie.
Na hardzie nie ma wypadkow to szukasz na glownej. jestes misztrzem. Pozdrawiam.
Robi, robi. Do czasu. I tak w końcu każdy taki kozak przyjebie spektakularny dzwon o Matkę Ziemię.
Nie no z tym to na harda!!! Jak można dać na głównej gościa walącego konia.
a człowiek oglada film w oczekiwaniu ze na koncu sie rozwali samolot.. a tu niespodzianka.
Roszp
Mni e by tam bardziej interesowało jakby np. się rozjebał. wypnij dupsko cie rozjebja
Mni e by tam bardziej interesowało jakby np. się rozjebał. wypnij dupsko cie rozjebja
Kurwa klikam cały czas V i nie zmienia się widok na pierwszą osobę...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów