Policjanci grają z BLM w paintball czy o co chodzi? Nie jest to może spektakularne nagranie ale zawsze dobrze się ogląda jak lewackie aktywistki o niebieskozielonych włosach obrywają od policji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te markery są załadowane kulkami z gazem pieprzowym. Przednia zabawa.
Farbkami z PB oznaczaja kogo mają poźniej wyłapać. Bydło się znakuje.
Pierdolone aktywistki, najlepsza ta spasiona pytająca dlaczego tamtą biorą na warsztat. Ehh pozwól wyjść kobiecie z kuchni to ci zdziczeje niczym świnia
Tak człowiekowi lepiej na duszy,jak ogłada takie filmy. Serce się raduję,dzień staję się dużo lepszy..
DSStrielok napisał/a:
Te markery są załadowane kulkami z gazem pieprzowym. Przednia zabawa.
Raczej zwyczajnym pudrem. Bo inaczej wszyscy widoczni na nagraniu byliby nie zdatni do dalszego dzialania.
W pojedynkę na kilku policyjnych to już nie takie cwane te czarne bestie.
Sama nie pogardzę czarną pytą, ale żeby jej właściciel coś miał w głowie a te blm to przeważnie małpki nierozumne niestety...
Sama nie pogardzę czarną pytą, ale żeby jej właściciel coś miał w głowie a te blm to przeważnie małpki nierozumne niestety...
"Hit her" - zamiast się szarpać to ja odpycha od siebie i prosi kolegów o napierdalanie w nią kulkami z gazem. Widać że ta ekipa jest doświadczona i nie lubi się męczyć.
Dobra chuj przynajmniej je spałowali xd
No i takie coś szanuje a nie jakieś klękanie przed małpami.
Mam tylko nadzieję, że tych których wyłapią, odsyłają z powrotem do Afryki.
gretaGarbo napisał/a:
Czy ty przypadkiem nie próbujesz usprawiedliwić swój szalony wyjazd na erazmusa.
Tu to nie przejdzie, prawda wygląda tak że byłaś najebana a on przegrzmocił cię w klubowym kiblu i nie zadzwonił więcej.
Nie wiadomo czy "miał coś w głowie".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów