📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie ma piwa, bo nie dość ze czarnuch pobił białego to jeszcze tańczy czaczę
Też nie dam piwa, preferuję naturalne walki żuli z przekonań a nie za grubą kasę z opłaconymi wynikami... co za naiwniaki to oglądają?
Host, LeBaner,Bonjarsky, Aerts, CroCop,Ray Sefo... piękne czasy K1
Kickboxing jest nudny w chuj. Już zwykły boks jest o wiele ciekawszy. Dlatego jest 100 razy popularniejszy.
plastic napisał/a:
typowe wymęczanie sterydowego kloca.
strydowy kloc wymeczyl sterydowego kloca. a mogl dojebac wiecej czerwonych krwinek
Mr.Perfect + "Jeronimo" mistrzostwo świata, nie to co dzisiejsi kelnerzy czy KałSW... ! BTW Jeronimo kończył walkę ze złamaną ręką.
Całe te sporty walki to pedalskie macanki.
I will wear you like a condom.
Dla mnie nie ma problemu ze biora sterydy i zdechna w mlodym wieku. Maja nas bawic te chore skurwysyny. Skoro leb maja tylko do tego zeby w niego kopac lub napierdalac piesciami...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów