Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najbardziej wkurwiające są ataki nią z każdej strony, jaka to ona piękna, jaka to miss kibiców, widać kuzwa botox w policzkach i ustać oraz powiększone piersi, w chuj tapety na mordzie... było znacznie więcej ładniejszych i naturalniejszych kibicek na stadionach niż ona...
Sama w jednym wywiadzie jak się o niej "głośno" zrobiło, stwierdziła że preferuje operacje plastyczne, i tego typu liftingi oraz sama coś tam poprawiała (cycki albo kutasa czy cos).
Jak każdy ma kobiet na gigabajty to wiadomo, że taka Natalia Siwiec to dla niego paszkwil i nie tknął by jej nawet patykiem.
Masz piwko u mnie ;]
A co do reszty, to wy żeście się z chujami na głowy pozamieniali? Kurwa wygoniłby ją który z łóżka? No pytam się! Jak by ci gałę opierdalała to byś jej mówił jaka to ona brzydka i sztuczna jest? Nie, to się pierdol.
Wiem że się powtórzę ale napiszę to znowu . Ta szmula którą się jaracie ( Natalia Siwiec ) jest w chuj przeciętna i pełno jest takich tępych i pustych bladzi na każdej wiejskiej potańcówce w remizie . Nie wiem czym wy się tak podniecacie , że ma cycki na wierzchu ? W chuj przeciętna , niczym się nie wyróżnia z tłumu innych szmulowatych panien . A teraz pojedźcie mi że jestem pedał albo coś innego , czekam
Nie ma po co Ci jechać. Wystawiła cycki które poprawiała operacyjnie, a twarz bardzo przeciętna więc nie ogarniam czym się polska zachwyca.
Wiem że się powtórzę ale napiszę to znowu . Ta szmula którą się jaracie ( Natalia Siwiec ) jest w chuj przeciętna i pełno jest takich tępych i pustych bladzi na każdej wiejskiej potańcówce w remizie . Nie wiem czym wy się tak podniecacie , że ma cycki na wierzchu ? W chuj przeciętna , niczym się nie wyróżnia z tłumu innych szmulowatych panien . A teraz pojedźcie mi że jestem pedał albo coś innego , czekam
Jadę po tobie że jestes pedałem albo coś innego
nie ważne kto by to był i tak byście ją hejtowalinajbardziej wkurwiające są ataki nią z każdej strony, jaka to ona piękna, jaka to miss kibiców, widać kuzwa botox w policzkach i ustać oraz powiększone piersi, w chuj tapety na mordzie... było znacznie więcej ładniejszych i naturalniejszych kibicek na stadionach niż ona...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów