Już nią rzygam... Merkel też ma swoje zdanie . Brakuje tylko artykułów: "kto dziś strzeli gola Natalii Siwiec...".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taniec z gwiazdami zdjęli z anteny. Szkoda, mieliby pierwszą gwiazdę nowej edycji
Macałby jak bułki w Lidlu( tą z lewej )
Zaraz sława tej modelki wzrośnie za sprawą antyreklamy , tak jak to było z Justinem Bejberem
i tak głodnym sie bedzie bo ta z lewej to obiadu nie zrobi a od tej z prawej bym nie zjadł
Boewolf napisał/a:
A kto to, kurwa, jest Natalia Siwiec?
Natalia Siwiec (ur. 1 sierpnia 1983 r. w Wałbrzychu) – polska modelka.
Pojawiała się na łamach czasopism: Maxim (Niemcy), CKM (Polska), Playboy (Polska), Esquire (Turcja), Playboy (Brazylia).
W 2003 roku została Miss Dolnego Śląska. W lipcu 2005 r. reprezentowała Polskę podczas wyborów Miss Bikini of The Universe w Chinach, gdzie zdobyła tytuły Miss Bikini Of China Gate oraz Miss Photo[1]. W roku 2006 reprezentowała Polskę na wyborach Miss International Tourism w Afryce Południowej (Durban), gdzie zdobyła tytuł "The best body".
Wystąpiła także w teledysku zespołu Trzeci wymiar "Trójwymiarowy biznes", a w 2008 roku w teledysku "Superlover" zespołu Groovebusterz.
za: pl.wikipedia.org/wiki/Natalia_Siwiec
Ponadto ciągnęła druta Damianowi Gorawskiemu (taki kopacz)... dopóki się nie wypromowała na tyle by ciągnąć komuś drugiemu
haha taka znana, że trzeba szukać jej na wiki. ja nie znam większości aktorów polskich (gł z seriali), a co mówić o jakiejś modelce z Wałbrzycha. Po co komu to na sadolu.
swoją drogą rzygasz nią, a mimo to umieściłeś to tutaj... po chuj?
swoją drogą rzygasz nią, a mimo to umieściłeś to tutaj... po chuj?
Straszna jest, i jedna, i druga. Nie, nie jestem pedałem, mam dziewczynę i dziecko.
najbardziej wkurwiające są ataki nią z każdej strony, jaka to ona piękna, jaka to miss kibiców, widać kuzwa botox w policzkach i ustać oraz powiększone piersi, w chuj tapety na mordzie... było znacznie więcej ładniejszych i naturalniejszych kibicek na stadionach niż ona...
zeto88 napisał/a:
Straszna jest, i jedna, i druga. Nie, nie jestem pedałem, mam dziewczynę i dziecko.
chyba ci sie kolejnosc popierdolila
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów