Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole, baba cię nie chce to pozwól jej odejść! Trochę pocierpisz, pochlejesz, a potem poszukasz nowej. Kurwa, życie
Jaki sens w tym? Baba dostała kulą w łeb, nawet nic nie poczuła. Nie miała sekundy na przemyślenie swojego zachowania. Koleś z kolei nie miał czasu na cieszenie się z satysfakcji. Jedyni ludzie, którzy będą cierpieć z powodu ich debilizmu to ich rodzice/ dzieci. Taka miała być kara? Ukarać matkę baby za to, że ta się puszcza?
Ja pierdole, baba cię nie chce to pozwól jej odejść! Trochę pocierpisz, pochlejesz, a potem poszukasz nowej. Kurwa, życie
Nie zgodze się! Miala w chuj czasu na myslenie zanim ta gówno-pukawka w koncu wystrzeliła.
Babie i kochasiowi przestrzelić kolana a sobie ołów w głowę. Niech się męczą.
To byś im pokazał. Ty się zajebałeś i strata/problemy dla rodziny. Chuj wie czy typ wiedział. No kurwa wygrałeś gre. Sytuacje w życiu mogą być różne, ale takie coś jest dla słabych. Znasz swoją wartość, to nie poświęcisz życia dla kurwy, nawet jak już część wzięła.
Jaki sens w tym? Baba dostała kulą w łeb, nawet nic nie poczuła. Nie miała sekundy na przemyślenie swojego zachowania. Koleś z kolei nie miał czasu na cieszenie się z satysfakcji. Jedyni ludzie, którzy będą cierpieć z powodu ich debilizmu to ich rodzice/ dzieci. Taka miała być kara? Ukarać matkę baby za to, że ta się puszcza?
DOKŁADNIE
do tego opisu dołączyłbym młodych samobójców,
jebie się takiemu w głowie dla głupiej szmaty, a życie rodziców do końca jest koszmarem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów