Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A ja bym chętnie poderżnął gardło jakiejś świni (zwierzątku ma się rozumieć, nie spasionej babie ). Nigdy nie ubijałem większego zwierzaka, jedynie muchy w kiblu i raz żabę na polu wsadzając achtunga do mordy...
Chciałbym to zobaczyć !
Zesrałbyś się ze zdziwienia jak trudno zabić takiego 150 kilowego knura
A ja bym chętnie poderżnął gardło jakiejś świni (zwierzątku ma się rozumieć, nie spasionej babie ). Nigdy nie ubijałem większego zwierzaka, jedynie muchy w kiblu i raz żabę na polu wsadzając achtunga do mordy...
No i widzisz, jest różnica jak zabijasz żeby spożytkować, a gdy ktoś wsadza ci achtunga do mordy żeby mieć rozrywkę.
no i dobrze, nienawidzę tej hipokryzji uuu konik trzeba go pogłaskać, uczesać mu grzywkę , ogrzać futerkiem wydoić żeby nie dostał raka jąderek a świniaka czy krowę zaszlachtować..... nie uwierzyli byście jakie to są mądre zwierzęta, płaczą jak jadą na rzeź, starają się bronić inne jak je zabierasz bo wiedzą już gdzie są zabierane..... psy nie są tak inteligentne a robi się im SPA, kurwa masaże a nawet ostatnio widziałem fitness dla psów......... to jest wszystko pojebane
To jeszcze nic. Moja stara hodowała gołębie, dbała o nie, karmiła je od małego strzykawką, trzymała na rękach a potem... Wpierdalała na obiad, masowo patroszyła i robiła z nich rosół.
Dla mnie to prawie jak kanibalizm. Nigdy tego nie pojmę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów