aaa... takiego. Jeszcze trochę pożuluje na tym świecie.
podpis użytkownika
╭∩╮( •̀_•́ )╭∩╮
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i pobudka. Już południe
F................n
2024-11-16, 22:08
Nie budzić.
nie straszyć.
Nie denerwować.
W razie powodzi, pożaru lub też innej klęski żywiołowej należny bezzwłocznie przenieść w bezpieczne miejsce.
J................i
2024-11-16, 22:33
Kiedy tajskie służby ściągają z ulicy cuchnące zwłoki, ale okazuje się że to hindus
2000 lat temu po takiej akcji nazwali by tego ratownika uzdrowicielem, cudotwórcą a może nawet i mesjaszem
Tak uciszył bicie serca, że lekarz stwierdził zgon. Stara szkoła menelska A zarazem pradawna technika hibernacji. Takich w nepalu, w górach pełno leży, wielu już pod śniegiem. Kiedyś wstaną.
Przecież to Jezus Chrystus. Zstąpił ponownie na ziemię, koniec świata będzie, czyńcie pokutę i nawracajcie się
Jasiek93 napisał/a:
Zstąpił ponownie na ziemię, koniec świata będzie, czyńcie pokutę i nawracajcie się
Jak zstąpi to już będzie za późno - na razie masz swoją szansę
Tak się kończy nadopiekuńczość. Niech się cieszą, że po mordzie nie dostali. Wyspać się nie dadzą nawet, jaśnie panu księciu.
Mi tam przypomina Manny Pacquiao. Pewnie mu się się siano skończyło.
jarzyna napisał/a:
2000 lat temu po takiej akcji nazwali by tego ratownika uzdrowicielem, cudotwórcą a może nawet i mesjaszem
Ale mi dałeś rozkmine.xD
To musiało c🤬jowo od niego j🤬
Zamiast deski ratunkowej, powinni przynieść ze sobą śmietnik. Czułby się jak u siebie w domu.