📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polecam bez dźwięku.
Nie budzić.
nie straszyć.
Nie denerwować.
W razie powodzi, pożaru lub też innej klęski żywiołowej należny bezzwłocznie przenieść w bezpieczne miejsce.
nie straszyć.
Nie denerwować.
W razie powodzi, pożaru lub też innej klęski żywiołowej należny bezzwłocznie przenieść w bezpieczne miejsce.
Kiedy tajskie służby ściągają z ulicy cuchnące zwłoki, ale okazuje się że to hindus
2000 lat temu po takiej akcji nazwali by tego ratownika uzdrowicielem, cudotwórcą a może nawet i mesjaszem
Tak uciszył bicie serca, że lekarz stwierdził zgon. Stara szkoła menelska A zarazem pradawna technika hibernacji. Takich w nepalu, w górach pełno leży, wielu już pod śniegiem. Kiedyś wstaną.
Przecież to Jezus Chrystus. Zstąpił ponownie na ziemię, koniec świata będzie, czyńcie pokutę i nawracajcie się
Jasiek93 napisał/a:
Zstąpił ponownie na ziemię, koniec świata będzie, czyńcie pokutę i nawracajcie się
Jak zstąpi to już będzie za późno - na razie masz swoją szansę
Tak się kończy nadopiekuńczość. Niech się cieszą, że po mordzie nie dostali. Wyspać się nie dadzą nawet, jaśnie panu księciu.
To pijany mistrz
Mi tam przypomina Manny Pacquiao. Pewnie mu się się siano skończyło.
jarzyna napisał/a:
2000 lat temu po takiej akcji nazwali by tego ratownika uzdrowicielem, cudotwórcą a może nawet i mesjaszem
Ale mi dałeś rozkmine.xD
Zamiast deski ratunkowej, powinni przynieść ze sobą śmietnik. Czułby się jak u siebie w domu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów