📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest film potwierdzający winę, a nie jakieś wyimaginowane domysły. Zaczęli z gościem jak było jeszcze widno, skończyli jak już ciemno, czyli dość długi dzień miał chłop
W zasadzie zabrakło tylko opony
W zasadzie zabrakło tylko opony
30 osób go pizgało aż do zmroku
Niech się cieszy że to tylko Chile, na Haiti byłyby płonące oponki, a po nich ćwiartowanie maczetą.
My biali w ogóle nie rozumiemy kultury czarnych. Najgorsze jest to, że tylko ludzie lewicy starają się to uczynić. Ja na przykład ich nie rozumiem, tak jak nie rozumiem hien czy szakali.
Kutasa bym mu obciął i w te czarną gębe wepchnął
Ponownie wkraczamy w czasy samosądów gdyż zawiłe prawo liberalizm pobłażliwość tłumaczenie że inna kultura pozwala zwyrolom bezkarnie spacerować dalej po świecie. Szkoda że mundurowi go uratowali zawsze pojawiają się gdy są zbędni. Słyszałem że w Norwegii czy tam w Szwecji do 18 roku życia jesteś uważany za dziecko i jak kogoś odstrzelisz czy tam dokonasz gwałtu nic ci nie zrobią nie ma kary bo dziecko.
elim napisał/a:
Niech się cieszy że to tylko Chile, na Haiti byłyby płonące oponki, a po nich ćwiartowanie maczetą.
Obawiam sie że ćwiartowanie maczetą mogłoby być przed oponką
Szympans aż z Haiti dotarł aż do Chile? Niezły pierdolnik przy kanale Panamskim mają, że te ta zaraza roznosi się szybciej niż Covid
Ha tfu. Rasiści
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów