📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ale dało mi to niebotyczną satysfakcję, w pierwszym filmiku te głupie roześmiane ryje:
"Hehe, chodź, spaskudzimy windę sprayem, będzie śmiesznie hehe! Szalejmy, póki jesteśmy młode, wariatka z tej mojej psiapsióły!"
A w drugim smutne posępne i skruszone twarzyczki przepełnione wstydem zapierdalają ze ściereczkami myjąc swoje bohomazy.
Zajebiście.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
"Hehe, chodź, spaskudzimy windę sprayem, będzie śmiesznie hehe! Szalejmy, póki jesteśmy młode, wariatka z tej mojej psiapsióły!"
A w drugim smutne posępne i skruszone twarzyczki przepełnione wstydem zapierdalają ze ściereczkami myjąc swoje bohomazy.
Zajebiście.
A potem ojebały mu gałę...
Powinny jszcze dać mu dupy i opierdolic gałe
Ej czy tylko mi ta jedna przypomina tą pierdolniętą co to się wylansowała na targaniu gały murzynom po koncercie ? Jak jej tam kurwa było ?
Ech, gdyby to się wydarzyło w Manaus...
WujekMajkel napisał/a:
Ej czy tylko mi ta jedna przypomina tą pierdolniętą co to się wylansowała na targaniu gały murzynom po koncercie ? Jak jej tam kurwa było ?
Linkiewicz?
Tę bez spreja to bym zrobił.
Albo nie jest pokazany cały film, albo windę pomalowała ta brzydka typiara. Ta druga z grzywką tylko się śmiała, więc nie wiem, czemu ona też czyści windę.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Obiektyw kamery i tak po pizdzie dostal i nagrania w jakosci 20letniego VHS juz zostana. Oby te kurwy murzyny jebaly w tej windzie i przez zjebany obiektyw niech ich nie zidentyfikuja (jebiących, a nie jebanych).
fajne cipuszki, wylizałbym im kakaowe oczka i zjadł gówno
Lekcja pokory. To najpiękniejsze co można w życiu dawać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów