Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wykop.pl/ramka/937033/srebrenica-co-robiono-serbom-przed-masakra-na-muzulmanach/
polishallied.salon24.pl/433588,srebrenica-masakra-czy-manipulacja
I niezależnie od tego kto był katem, a kto ofiarą w Serbii, masakra w Srebrenicy jest to największa czystka etniczna od czasów IIWŚ gdyż ludobójstwo wołyńskie miało miejsce podczas jej trwania.
- PO - wiadomo już każdemu do czego są zdolni i robią ile się da żeby Polskę spierdolić póki jeszcze mają czas.
- PiS - też wiadomo bo już swoje popisy nam ukazywali - kto nie pamięta czasów PiS i mówi że było wtedy "lepiej" niech idzie się leczyć na nogi bo na głowę już za późno.
- SLD czyli rasowi komuniści
- Palikot - czyt. PO
- pozostałe partie nie zostaną dopuszczone wstępnie nawet do koryta z "poparciem" na poziomie poniżej 5%...
Można by jeszcze liczyć na Prawicę ale powiedzmy sobie szczerze - nikt nawet nie dopuści ich na listy wyborcze albo będzie tak jak ostatnio z Korwinem - kto pamięta ten może być pewny że następnym razem będzie podobnie. Może nawet cichy samobójca grasujący od paru lat po Polsce znowu zacznie działać.
na tle tego co dzisiaj robią szwaby ruski i ukraińce oraz co na to nasza "władza" nie wspominając już o całej szwabskiej UE wychodzi że Polska to pierwszorzędna dziwka Europy - nie dość że daje wszytskim dookoła za darmo to jeszcze dopłaca do interesu napalonych pederastów którzy ją ruchają w dupę aż chłepce a ta jeszcze pewnie przez kolejne 2 lata będzie wołać "JESZCZE! Jeszczeee!!!" (do końca kadencji PO). Ale nie wiadomo czy nie dłużej.. w końcu telewizja czyni cuda pokazując jedynie istotne informacje na temat poparcie PO i PiS (bo reszta w TV nie istnieje). Ale kto wie... może do koryta dostanie się (oczywiście demokratycznie) inna partia; bo przecież Polacy będą mieli do wyboru:
- PO - wiadomo już każdemu do czego są zdolni i robią ile się da żeby Polskę spierdolić póki jeszcze mają czas.
- PiS - też wiadomo bo już swoje popisy nam ukazywali - kto nie pamięta czasów PiS i mówi że było wtedy "lepiej" niech idzie się leczyć na nogi bo na głowę już za późno.
- SLD czyli rasowi komuniści
- Palikot - czyt. PO
- pozostałe partie nie zostaną dopuszczone wstępnie nawet do koryta z "poparciem" na poziomie poniżej 5%...
Można by jeszcze liczyć na Prawicę ale powiedzmy sobie szczerze - nikt nawet nie dopuści ich na listy wyborcze albo będzie tak jak ostatnio z Korwinem - kto pamięta ten może być pewny że następnym razem będzie podobnie. Może nawet cichy samobójca grasujący od paru lat po Polsce znowu zacznie działać.
Ja nie pamiętam jak było z Koriwnem i chętnie się dowiem.
Mam 19lat, poprzednie wybory był, gdy miałem 17lat i się w ogóle nie interesowałem tym pierdolnikiem, który rządzi naszym krajem. Obecnie powoli wdrążam się w temat, nadal gówno wiem i chętnie się dowiem co to się stało z tym Korwinem 'wcześniej'.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów