Uczennica się zbulwersowała bo autobus nie przyjechał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oczywiście z pewnością zadbała też o to, żeby cała gimbaza zobaczyła ten wpis, z Patrycją nie ma co zadzierać
Czy ja wiem, dobrze gada. Sporo razy spóźniłem się do szkoły przez busa, który pojechał sobie 5-20 minut po czasie. I ja ponoszę odpowiedzialność za to, że busiarze mają taką naturę, że wszystko mają w dupię i im się nie śpieszy.
Chociaż w sumie mi się o to walczyć nie chce
Chociaż w sumie mi się o to walczyć nie chce
Pewnie, najlepiej nie płacić za bilety, ale jęczeć, że autobusy stare, że mało, że gorąco bo się okna nie da otworzyć, że zimno bo nie grzeją itp. itd. ..
Jest taka odważna...
W samo sedno. Te ciule z KZK GOP to jedna pierdolona mafia! W zimę nie włączą ogrzewania bo paliwo, w lato nie włączą klimatyzacji bo paliwo (kutasy mają premia za oszczędność). Czekaj na ostatni autobus... a tu chuj, nie przyjechał bo tak! Idź na przystanek i dowiedz się, że chuj przyjechał 10 minut wcześniej bo akurat na wcześniejszych przystankach nie było ludzi to dał po piździe i już trochę nadrobił czasu żeby posiedzieć w kabince dłużej np: pod Hutą Katowice...
Kurwa wiem co czuje sam jeszcze MZK Tychy które jest równie pojebane...
Skoro napisała to "gimbuska" to wszyscy cieśniecie jaka ona jest niedojebana, ale jak by napisał to rok starszy licealista albo uczeń innej tam szkoły ponadgimnazjalnej to zaraz by było: "dobrze gada! polać mu! swój chłop! dokładnie! dobrze im napisał!"
plebs...
plebs...
Jak patrze na ludzi przyciśniętych do szyb w autobusach, lub marznących na przystankach to mi się szkoda ich robi siedząc w na skórzanym fotelu w moim klimatyzowanym BMW z silnikiem 2,5 POZDRO!
Do garów!!
A nie po szkołach by się jej chciało chodzić..
A nie po szkołach by się jej chciało chodzić..
@Poniecc
nie ma to jak wesprzeć na duchu tych co mają gorzej. Brawo
nie ma to jak wesprzeć na duchu tych co mają gorzej. Brawo
@Schab
ciekawe jaki Ty będziesz wzburzony jak Cię z roboty wypierdolą przez to że autobus leci w chuja
ciekawe jaki Ty będziesz wzburzony jak Cię z roboty wypierdolą przez to że autobus leci w chuja
Pierdolicie smuty z tym kzk gop. Za 60zł moge nakurwiać cały miesiąc po górnym śląsku tam i z powrotem. Dawno mi się nie zdarzyło, żeby autobus nie przyjechał, a w nowy mercedesach klima jest cacy. Oczywiście kursują też stare ikarusy gdzie licznik już trzy razy zatoczył koło, no, ale pamietajmy, ze żyjemy w Polsce, a nie w Norwegii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów