📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
ustawka w chuj, typ w grubej bluzie, kaptur plus czapka do tego kumple w gotowości z gaśnicami. a idz pan w chuj z protestującym w rurkach. "hej ludzie, popełnię samobójstwo, ostrzegam żebyście mieli czas na uratowanie mnie" atencyjna kurwa
eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
jjuice napisał/a:
ustawka w chuj, typ w grubej bluzie, kaptur plus czapka do tego kumple w gotowości z gaśnicami. a idz pan w chuj z protestującym w rurkach. "hej ludzie, popełnię samobójstwo, ostrzegam żebyście mieli czas na uratowanie mnie" atencyjna kurwa
Najlepszy jest ten szok i niedowierzanie jak dotrze do niego, że to jednak boli
sorry poprawka najpierw zrobią u siebie burdel żeby każdemu było ich szkoda i witali ich z otwartymi rękoma, bo są ofiarami reżimu który będą chcieli wprowadzić u tych którzy ich przyjmą
eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów