Reakcja Korwina-Mikke na zarzuty Kwiatkowskiego - 0:13
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Chwila przerwy, dojście do mózgu informacji o lewackim wrogu i atak kurwa:D
...obraza pan ludzi, obraza pan kobiety, obraza pan starszych:D......0.0... STARSZYCH?! (masacre mode on)
Mikke przegrywał wybory bo ludzie nie słuchali tego co on mówi tylko słuchali tego co media mają o nim do powiedzenia. Zresztą u nas ludzie wierzą że chadecki PiS to prawica i że - z godnie z twierdzeniami Twojego Ruchu - żyjemy w państwie sakralnym więc w zasadzie to wmówić można wszystko.
Zauważyliście, że nie umie powiedzieć nic bez obrażania. Gdyby się ograniczył w tym już dawno by był u władzy. A wtedy za obrażanie nawet by miał profity a teraz to tylko przypomina polityka z dużą dozą gimbusa.
Dałbym piwo, ale zrobiłeś błąd w tytule.
Ciekawe jak będziecie wyglądali za kilka lat jak "krul korwin" wychuja was tak samo jak inni politycy. Daliście się nabrać na populistyczne pierdolenie i wierzycie, że "krul" zmieni Polskę. Chuja zmieni. Za kilka lat żodyn się nie przyzna, że na niego głosował. Żodyn.
Śmiać mi się chce jak widzę gimbusów pokroju @majsterPn (Jestem gimbem, zadzwoniłem do SuperStacji) agitujących w sposób, którego nie powstydziłby się Kononowicz. "(...)To jest jedyne słuszne rozwiązanie w dzisiejszych czasach(...)" solidny argument, nie ma co.
"(...)Nic nie powinno istnieć takiego jak ZUS czy tam KRUS(...)" o.O "(...) komuna nie upadła (...)"
Biedny, niedouczony chłopiec, któremu ktoś nakładł do głowy, chodzi i powtarza takie idiotyzmy. Najpierw trzeba skończyć szkołę i poznać nieco historii, dopiero później można zabierać głos.
Śmiać mi się chce jak widzę gimbusów pokroju @majsterPn (Jestem gimbem, zadzwoniłem do SuperStacji) agitujących w sposób, którego nie powstydziłby się Kononowicz. "(...)To jest jedyne słuszne rozwiązanie w dzisiejszych czasach(...)" solidny argument, nie ma co.
"(...)Nic nie powinno istnieć takiego jak ZUS czy tam KRUS(...)" o.O "(...) komuna nie upadła (...)"
Biedny, niedouczony chłopiec, któremu ktoś nakładł do głowy, chodzi i powtarza takie idiotyzmy. Najpierw trzeba skończyć szkołę i poznać nieco historii, dopiero później można zabierać głos.
@up ale ty kurwa tępy polus jestes. jeszcze janusz do wladzy nie doszedl a ty juz ze nas wychuja, ze jest taki sam, jednoczesnie samemu dupy nie ruszajac tudziez podajac jakiejkolwiek recepty na zmiany. takie pierdolenie i sianie dekadencji to sobie zostaw w szkole. tam moze zaslyniesz ze swoim odmiennym i jakze poprawnym politycznie mysleniem...
wole zaryzykowac i glosowac na janusza niz tkwic w takiej breji do konca zycia.
wole zaryzykowac i glosowac na janusza niz tkwic w takiej breji do konca zycia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów