18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Właściciel Tesli jechał wiejską drogą, gdy jedno z kół nadjeżdżającej ciężarówki odpadło. Minęła tylko sekunda, zanim masywna opona z impetem zmasakrowała przód elektrycznego sedana. Nikt nie został ranny:

Zgłoś
Znawca_Cipek 2020-10-28, 22:29 2
Jakby kto nie wiedzial, to szwajcarski. Niemce tez nie rozumieja i maja kompleksy. I to akurat lekka, latwa do zrozumienia odmiana
Zgłoś
Gadozer 2020-10-28, 22:41
Ale licha ta Tesla
Zgłoś
Salieri16000 2020-10-28, 22:44 4
Znawca_Cipek napisał/a:

Jakby kto nie wiedzial, to szwajcarski. Niemce tez nie rozumieja i maja kompleksy. I to akurat lekka, latwa do zrozumienia odmiana

Przestań świrować, że się znasz jak się nie znasz... Nie ma języka szwajcarskiego!

W Szwajcarii obowiązują cztery języki urzędowe: niemiecki, którym posługuje się 63,7% populacji, francuski, którym mówi 20,4% populacji, włoski używany przez 6,5% populacji oraz język romansz, którym mówi 0,5% populacji.

Może miałeś na myśli jedną z gwar pochodzącą z grupy gwar alemańskich języka niemieckiego używanych na terenie Szwajcarii i Księstwa Liechtenstein, ale chuj cię tam wie, bo z dupy wyjechałeś z tym tematem. Co to ma do filmiku?!
Zgłoś
Znawca_Cipek 2020-10-28, 22:55 1
Salieri16000 napisał/a:

Przestań świrować, że się znasz jak się nie znasz... Nie ma języka szwajcarskiego!
W Szwajcarii obowiązują cztery języki urzędowe: niemiecki, którym posługuje się 63,7% populacji, francuski, którym mówi 20,4% populacji, włoski używany przez 6,5% populacji oraz język romansz, którym mówi 0,5% populacji.
Może miałeś na myśli jedną z gwar pochodzącą z grupy gwar alemańskich języka niemieckiego używanych na terenie Szwajcarii i Księstwa Liechtenstein, ale chuj cię tam wie, bo z dupy wyjechałeś z tym tematem. Co to ma do filmiku?!

A slyszales o czym takim, jak Schwyzerdütsch? Czy Szwajcarie widziales tylko na zdjeciach? Wikipedia ci nie powie wszystkiego.
Sami Szwajcarzy i sami Niemcy o sobie mowia, ze to szwajcarski niemiecki. W skrocie szwajcarski. I idz spac, bo jutro masz na 6 do roboty, robolu! Ku chwale swojego Pana.
Zgłoś
Pepperoni 2020-10-28, 22:57
jak nikt nie zostal ranny to na cholere to wrzycasz ?
Zgłoś
Salieri16000 2020-10-28, 23:06 1
Znawca_Cipek napisał/a:

A slyszales o czym takim, jak Schwyzerdütsch? Czy Szwajcarie widziales tylko na zdjeciach? Wikipedia ci nie powie wszystkiego.
Sami Szwajcarzy i sami Niemcy o sobie mowia, ze to szwajcarski niemiecki. W skrocie szwajcarski. I idz spac, bo jutro masz na 6 do roboty, robolu! Ku chwale swojego Pana.

Gwary szwajcarskie, zbiorcza nazwa własna Schwyzertüütsch (także: Schwyzerdütsch i Schweizerdeutsch)...

Tak więc pakuj graty i wracaj do szkoły nieuku!

PS Słyszałeś o polskiej czcionce, czy miałeś do szkoły pod górkę?

PPS Nie pracuję od 6-tej "dla chwały swojego pana", pajacu na gumce. Sam sobie jestem panem- buahahahaha. To twoi rodzice zapierdalają w pocie czoła, żeby cię wyżywić darmozjadzie...
Zgłoś
McQurwa 2020-10-28, 23:54
Czekam na testy z łosiem, najlepiej na leśnej drodze

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
michal257 2020-10-29, 0:11
Szkoda. że akumulatory nie wyjebały
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2020-10-29, 3:39 2
Kurwa... emocje jak na rekolekcjach wielkanocnych........

Zgłoś
mazga50 2020-10-29, 4:48 1
Prawie, jakby wypuścił torpedę.
Zgłoś
piotrszymek 2020-10-29, 5:15
strasznie słabe to to.I do tego ten pierwszy filmik który pokazuje jak to się stało. Takie to wydarzenie bo Tesla rozwalona
Zgłoś
Omgjkla 2020-10-29, 5:21 1
A ten początek to w ogóle poprawny jest w wyliczeniach? Jak dla mnie nie.

W sensie takie dodawanie prędkości przy zderzeniu nie ma sensu. Liczy się tylko obiekt szybszy. Tesla se równie dobrze mogła stać w miejscu, a zniszczenia byłyby takie same.

Kiedyś psycholog powiedział, że jestem silny. Ale obawia się, że pewnego dnia moje podpory runą.
Boję się przyszłości, zmęczony jestem walką...
"taki młody i tak mówi. HA!"
Pokaż mi tylko o co mam walczyć. Daj jakiś cel. Proszę.
Zgłoś
Mgmacius 2020-10-29, 6:16
Gadozer napisał/a:

Ale licha ta Tesla

Tak? To skąd opinia najbezpieczniejszej marki świata?

A, no tak. U was na wsi nie ma...
Zgłoś
Novik 2020-10-29, 6:18 2
80 + 80 = 160 to się zgadzam ale nie w wyniku zderzenia
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów