fragment komedii
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
no ta..
i wciąż aktualne dla tych mieszkających na obrzeżach, gdy im się auto zepsuje, albo ulice przebudowują..
ale za to mają domek z ogródkiem
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
i wciąż aktualne dla tych mieszkających na obrzeżach, gdy im się auto zepsuje, albo ulice przebudowują..
ale za to mają domek z ogródkiem
Po chuj robić taki gówniany filmik z napisami, zamiast puścić po prostu fragment oryginału?
Klasyka, każdy to chyba zna, dlatego bez żenady można powiedzieć, że było ;]
Sorry, ale dla kogo jest ten film? Ktoś go nie oglądął?
dajpieniadza napisał/a:
Sorry, ale dla kogo jest ten film? Ktoś go nie oglądął?
Ja na przykład.
wklejam orginał
wklejam orginał
doklejane.1985, I po chuja? Liczy się tekst, a ten przecież taki sam.
lotsap napisał/a:
Po chuj robić taki gówniany filmik z napisami, zamiast puścić po prostu fragment oryginału?
Specjalnie ktoś zrobił takie gówno, żeby tłuki, które nie znają oryginału myśleli, że ten filmik jest oryginałem. I będą myśleć, że szpanują tekstami, które są już dobrze znane naszym dziadkom i rodzicom...
Marian Wierny-Kibic napisał/a:
doklejane.1985, I po chuja? Liczy się tekst, a ten przecież taki sam.
Jeżeli Twój wpisany wiek jest prawdziwy, to powinieneś pamiętać te filmy jak były nowe... A Twój tekst pokazuje, że jesteś głupszy niż ustawa przewiduje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów