Stary polski humor
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
O cholera młody Tadeusz Drozda! To musi być stary filmik. W sumie pamiętam jak do Polski Amiga dotarła to krążył po sieci.
Proponuję temat zbiorczy, gdzie będziemy wklejali wszystkie z wymienionych tutaj pl.wikipedia.org/wiki/Za_chwil%C4%99_dalszy_ci%C4%85g_programu odcinków.
to są geniusze
Pan Fasola napisał/a:
O cholera młody Tadeusz Drozda! To musi być stary filmik. W sumie pamiętam jak do Polski Amiga dotarła to krążył po sieci.
no w 14 sekundzie wychyla się na chwilę z garnka za Szczęśniakiem, konsolowcy pewnie oglądali na pegasusach i próbowali do niego strzelać z tego zajebistego pistoletu
Zna każdy docinek Tylko czeka żeby komuś dojebać .
Nie no kurwa... dwójka już 30 lat temu nadawała w 3d! ;D
Czekaj czekaj....coś miałem napisać i zapomniałem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów