18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Zderzenie czołowe w Łużnej
MrPink • 2012-09-09, 22:30
Cytat:

Wczesną nocą na drodze wojewódzkiej 977 niemal na pograniczu Moszczenicy i Łużnej (powiat gorlicki, woj. małopolskie) doszło do tragicznego w skutkach zderzenia samochodów. Na miejscu śmierć poniosły trzy osoby, dwie w stanie ciężkim odtransportowano do szpitala.

Kilka minut przed godziną 23 w ciągu drogi wojewódzkiej 977 na wysokości przysiółka Podlesie w Łużnej czołowo zderzyły się ze sobą dwa auta osobowe, jadąca od strony Łużnej Skoda i Honda. Siła uderzenia była ogromna. Przody obu pojazdów uległy kompletnemu zniszczeniu, a siła uderzenia była na tyle duża, że z jednego z aut wyrwane zostały elementy nagłośnienia, które porozrzucane leżały w promieniu kilku metrów od pojazdu.

Skodą podróżowało 5 osób, spośród których 14-letni pasażer poniósł śmierć na miejscu. Hondą jechało trzech młodych mężczyzn. Dwóch z nich, 20-letni kierowca i 21-letni pasażer zginęli na miejscu. Pozostałe pięć osób uczestniczące w zdarzeniu, w tym 6-letnia dziewczynka, trafiły do gorlickiego szpitala i pozostają pod opieką lekarzy.

źródło: gorlice24

jak za mocne, to na harda proszę
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
N................J 2012-09-09, 22:32
Na harda bo na drugim widać zwłoki i zaraz się jakiś wrażliwiec trafi
Zgłoś
Skid17 2012-09-09, 22:36
tu nie piwo tylko wirtualny znicz, hueu
Zgłoś
toranaga7 2012-09-09, 22:42
Pewno wina tych trzech szczyli.
Zgłoś
Marshal 2012-09-09, 22:47
Az dziwne ze nie BMW w roli glownej....
Zgłoś
PiotrTAG 2012-09-09, 22:50
Na harda nie,ale jak się czyta,czy się słyszy,że zginął ktoś tak młody to aż się kurwa smutno robi...
Zgłoś
rockface123 2012-09-09, 22:52
miał 14 lat czyli był gimbusem, także żadna strata jutro zrucha się nowego człowieka
Zgłoś
MrPink 2012-09-09, 22:56 74
rockface123 napisał/a:

miał 14 lat czyli był gimbusem, także żadna strata jutro zrucha się nowego człowieka

No popatrz, Ty masz 21 i też gadasz jak gimbus.

Ciebie zruchamy.
Zgłoś
S................n 2012-09-09, 23:04 33
Powiem szczerze, żal mi tylko tych ze Skody, bo widzę, że to Hondka [no tak trzech młodych ludzi] zjechała na lewy pas. Pewnie chłopaki chcieli domknąć licznik, a droga w nocy mokra i śliska... Chuj im w dupę, niech zginą w szpitalu. Jebani mordercy, nie mam skrupułów dla takich pierdolonych debili, którzy zabijają niczemu winnych kierowców/pasażerów/pieszych na drodze. Kiedyś pamiętam jak mój ojciec ścigał szczyla, który właśnie mu tak wyjechał w nocy i prawie nas zabił. Dorwał go, zajechał drogę i spuścił mu taki wpierdol, że z przerażenia zasłoniłem oczy. Miałem niezłą traumę, ale teraz rozumiem ojca. Jedzie z rodziną - olbrzymia odpowiedzialność, a tu takie chuje sobie jadą autkiem od mamusi i mają zabawę.
Zgłoś
iceman_ 2012-09-09, 23:04
tekturowa honda Oo
Zgłoś
qbak 2012-09-10, 0:14 2
honda civic, nie ma czemu sie dziwic
Zgłoś
Sarkos 2012-09-10, 9:21
Szoqn napisał/a:

Powiem szczerze, żal mi tylko tych ze Skody, bo widzę, że to Hondka [no tak trzech młodych ludzi] zjechała na lewy pas. Pewnie chłopaki chcieli domknąć licznik, a droga w nocy mokra i śliska... Chuj im w dupę, niech zginą w szpitalu. Jebani mordercy, nie mam skrupułów dla takich pierdolonych debili, którzy zabijają niczemu winnych kierowców/pasażerów/pieszych na drodze. Kiedyś pamiętam jak mój ojciec ścigał szczyla, który właśnie mu tak wyjechał w nocy i prawie nas zabił. Dorwał go, zajechał drogę i spuścił mu taki wpierdol, że z przerażenia zasłoniłem oczy. Miałem niezłą traumę, ale teraz rozumiem ojca. Jedzie z rodziną - olbrzymia odpowiedzialność, a tu takie chuje sobie jadą autkiem od mamusi i mają zabawę.

To zastanów się "mądry" człowieku jaka siła występuje przy zderzeniu czołowym i czy jest ona wystarczająca do przesunięcia dwóch samochodów kilka metrów w bok. Faktycznie miejsce zderzenia ustalisz tylko po śladach gumy na asfalcie, położenie pojazdów może być najróżniejsze w zależności od kąta uderzenia.
Hejterzy, wszędzie hejterzy.
Honda nic dziwnego, że się złożyła, to model produkowany od 91 do 95 roku, buda zbyt sztywna to tam nie jest.
Zgłoś
Kryn3k 2012-09-10, 11:58 5
rockface123 napisał/a:

Gimbus to nie wiek, to stan umysłu. Tyś jest gimbus wzorcowy.
Zgłoś
mareqq 2012-09-10, 13:19
Idioci musieli zobaczyć ile fabryka dała w sportowej skodzie w tedeiku
Zgłoś
adiemus36 2012-09-10, 13:21
"Wypadły elementy nagłosnienia" - Pewnie "TUBA" leżała na tylnym siedzeniu/w bagażniku nieprzymocowana ot co.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem