Według opisu sprawcy kolizji oddawali się miłosnym uniesieniom pod pokładem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Jesse.Pinkman napisał/a:
Według opisu sprawcy kolizji oddawali się miłosnym uniesieniom pod pokładem
tak, chyba kręcili sobie śmigłem
Watermelon napisał/a:
Ty to najlepiej robisz konfituro:)
każdego patafiana który nazwie mnie "kurwą" jak twoje różowe guru moderacja wyśle w pizdu na wierzbę...
Ja pierdole nawet morze jest za małe dla tych tępych Angoli. I oczywiście zamiast pomoc to telefonik i nagrywamy. Powinni ich leczyć ostrzegawszym strzałem w potylicę.
Halman napisał/a:
każdego patafiana który nazwie mnie "kurwą" jak twoje różowe guru moderacja wyśle w pizdu na wierzbę...
Ta sama moderacja o której pisałeś ,,jebać moderatorów od tego są"? W historii twoich ostrzeżeń jest więcej takich pojebanych akcji dzieciaku.
Halman napisał/a:
Hola, hola. Kiedy ta rozmowa obrała kierunek na ,, mój tata to admin"?
A drugi był na prawie, to nie honorowo było zakręcić? bo zawsze mniejszy ma mieć baczenie na większego...
Colreg. Mały miał pierwszenstwo
noż kurwa, ta pizda co nagrywałą powinna wpaść do wody i nie wyleźć. Zamiast podejść do chuja na drugą stronę skoro już kręci, to nagrywa zza barierek i w zasadzie nic nie widać
Drugi maszt pod pokładem też pewno szybko opadł w takich okolicznościach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów