📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pomijając kierowcę debila, czy tam jest skrzyżowanie kolejowo-tramwajowe?
POZOR VLAK migało i dzwoniło jak chuj. Teraz nawet NEMOCNICE NA KRAJI MESTA nie pomoże.
Jeżeli się pomyliłem, poprawcie mnie.
Jeżeli się pomyliłem, poprawcie mnie.
JamPawel napisał/a:
Pomijając kierowcę debila, czy tam jest skrzyżowanie kolejowo-tramwajowe?
Również w Polsce jest jedno, w Toruniu.
Brak szlabanów, zmęczony kierowca... Nie patrzył wgl na światła, na pełnej wjechał. Pięć osób lekko rannych, aż dziwne, że nikt nie zginął...
Siwyadam napisał/a:
zmęczony kierowca.
I to powinno się karać śmiercią.
Dla innych jest absolutnie bez znaczenia czy debil/bandyta za kierownicą oglądał film, był zmęczony, walił konia czy pisał SMS-a.
Niech sobie to robi w kabinie, jego sprawa, ALE GDY NIE PROWADZI POJAZDU.
(wiem, wtedy byłoby tu mniej filmików, ale może sądy zgodziłyby się transmisję z egzekucji - to mogłoby poprawić bilans tutaj)
A co Nam Czesi zrobili ze im już pociągi palimy?
unpleasant napisał/a:
A co Nam Czesi zrobili ze im już pociągi palimy?
To operacja Dunaj II. 8)
Knedliczki w bigosie.
TIRY NA TORY!
Te lewackie hasło nadal funkcjonuje w społeczeństwie. Macie TIR-a na torach i co?
Te lewackie hasło nadal funkcjonuje w społeczeństwie. Macie TIR-a na torach i co?
Cytat:
Pięć osób zostało rannych w wypadku, który miał miejsce na przejeździe kolejowym w czeskim Ołomuńcu. Kierowca ciężarówki wjechał wprost pod nadjeżdżający pociąg. Za kierownicą siedział Polak - pedały czeskie media.
niestety nikt nie zginął
Labell napisał/a:
Również w Polsce jest jedno, w Toruniu.
gdzie niby w Toruniu jest kolejowo - tramwajowe?
W Czechach to w ogóle, raz po wyjeździe z serpentyny masz pas na rozbieg, żeby dołączyć do ruchu, a pojedziesz parę km dalej i Ci się wydaje, że znowu tak jest, a się okazuje, że wjeżdżasz bezpośrednio na prawy pas, bez rozbiegu- na przypale.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów