Odnośnik do artykułu jeśli by ktoś chciał zgłębić szczegóły i zobaczyć 9 doba.pl/dsw/artykul/-foto-wideo-wjechal-na-czolowke-zderzenie-trzech-a...
Odnośnik do artykułu jeśli by ktoś chciał zgłębić szczegóły i zobaczyć 9 doba.pl/dsw/artykul/-foto-wideo-wjechal-na-czolowke-zderzenie-trzech-a...
Dziś w okolicach Wałbrzycha, miasta węgla i koksu doszło do wypadku w, którym brały trzy samochody z czego jeden był sprawcą. Powodem było zjechanie Renault na przeciwległy pas ruchu i czołówka z busem, po czym trzeci samochód(dzięki, któremu jest wideo) czołowo wleciał w ów sprawcę. Wyszła niezła miazga ale nikt nie zginął. Najbardziej poszkodowany został jeden kierowca, którego zabrali do szpitala. Nie było by w tym nic fascynującego gdyby nie wyżej wymienione nagranie.
Nie byłoby w tym nic satysfakcjonującego gdyby nie to, że:
Samochody coś brały. W efekcie Renault zjechał na przeciwległy pas. Dzięki trzeciemu samochodowi mamy nagranie. Poszkodowany jest kierowca, a przecież winne są samochody, które coś brały.
I to jest kurwa fascynujące
Nie byłoby w tym nic satysfakcjonującego gdyby nie to, że:
Samochody coś brały. W efekcie Renault zjechał na przeciwległy pas. Dzięki trzeciemu samochodowi mamy nagranie. Poszkodowany jest kierowca, a przecież winne są samochody, które coś brały.
I to jest kurwa fascynujące
Oj daj Pan spokój, wróciłem dopiero z pracy. Nie będę się spuszczał nad gramatyką zdań pisząc temat na sadolu gdzie większość i tak zrozumie o chodzi
zderzyli się czołowo dwaj biali goście.
Jakby było słabo i było wam mało,
to na wszelki wypadek się trzeciemu dostało.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Najbardziej poszkodowany został jeden kierowca, którego zabrali do szpitala.
mam głęboką nadzieję że to ta kurwa, która spowodowała wypadek
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
I to jest główną wina
Pewnie może, ale dopiero pod wieczór wytrzeźwieje.
2 Nagrywający to dopiero mózg, widzi że pojazd przed nim coś odpierdala i dalej jechał tuż za nim. Brawo.
Ale kierowcy z kamerką nie rozumiem. Widzi że tamten zjeżdża to zamiast zwiększyć od niego odległość to jedzie blisko zanim. Gdy zrobił większy odstęp najpewniej wyszedł by cało z tego zdarzenia.
Być może to jakiś rządny sławy sadol, który chciał mieć swoje pięć minut w dziale hard?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów