📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i po co to wszystko było żeby powiedź facetowi dlaczego co myślała że jej pogratuluję

Dużo czarnych sie zbiegło, zeby zobaczyć co można jeszcze zaj🤬

chili-chili napisał/a:
Dużo czarnych sie zbiegło, zeby zobaczyć co można jeszcze zaj🤬
![]()
tak a sprawcą był k🤬a kenijski imigrant bez poczucia szacunku do życia... Biały k🤬a dla kilku dolarów zabił albo prawie zabił staruszkę, czarni zap🤬lają pomóc, Polakowi żyłka pękła na sam widok

nowynick napisał/a:
tak a sprawcą był k🤬a kenijski imigrant bez poczucia szacunku do życia... Biały k🤬a dla kilku dolarów zabił albo prawie zabił staruszkę, czarni zap🤬lają pomóc, Polakowi żyłka pękła na sam widok![]()

także tego
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Ja to współczuję temu biednemu autu i jego zawieszeniu. Temu z którego wytoczył się ten gigant dindu-kula.
Fajny wykres, i jak zwykle na tego typu wykresów nie ma żydów. ...chociaż nie, są jakcyś Alien. Non-resident Alien. Resident to może jakaś gwarowa nazwa napletka albo duszy?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie