18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
4man 2023-08-01, 20:55
_Cichy_ napisał/a:

I co ten debil w tym fiacie probował udowdnić? Zmieniający pas też pierdolony idiota, ale widząc idiote przed sobą nie wiem czego on oczekiwał w tym jebanym gracie.

Jeszcze znajdz tu wine fiata i bedzie koplet poruszal sie swoim pasem zapewne grzebanie w dupsku albo telefonie i brak uwagi jednak bez winy wedle pord
Zgłoś
Piecu88 2023-08-01, 21:28
_Cichy_ napisał/a:

I co ten debil w tym fiacie probował udowdnić? Zmieniający pas też pierdolony idiota, ale widząc idiote przed sobą nie wiem czego on oczekiwał w tym jebanym gracie.

Tam była linia przed skrzyżowaniem więc nie mógł zmienić pasa.
Zgłoś
darek1234 2023-08-01, 22:27 1
Ważne, że kierowca nie spękał i opanował wóz
Zgłoś
Wojownik12 2023-08-01, 22:44
to jakiś tony hołk, nie ma bata
Zgłoś
kryptonowa_laska 2023-08-01, 23:33 1
Gdyby wpadł na te słupy wiaduktu to byłaby już konserwa mięsna. Głupi i ślepy to zawsze ma szczęście.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-08-02, 0:06 1
Zapewne to pacjent co spierdolił z Pruszkowskiego zakładu bo na tym odcinku ich mnogo
Zgłoś
kocur 2023-08-02, 0:21 4
Te czekaj czekaj, wy kurwy głupie twierdzicie że to wina fiata? Dobre że siedzicie pizdy tylko w domu.
Zgłoś
sadolek91 2023-08-02, 0:38 2
kocur napisał/a:

Te czekaj czekaj, wy kurwy głupie twierdzicie że to wina fiata? Dobre że siedzicie pizdy tylko w domu.

Fiat mógł przyspieszyć by się wyjebać na orbitę ziemską było by lepiej ! a tak tylko takie coś . trzeba być jebanym dzbanem by widzieć jak ci ktoś zmienia pas i nie ważne czy z kierunkiem czy nie by nie zachować od stępu trzeba mieć mózg orzeszka ziemnego.. jestem na lewym wszystko mogę ptfuu... oddaj prawko jak o ile je posiadasz.............
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-08-02, 0:38 2
kocur napisał/a:

Prawko robiłeś na świni? Najechał na niego z tyłu przy próbie wyprzedzania mimo braku miejsca. Oboje do odjebania, ale kapitan Fiata w pierwszej kolejności
Zgłoś
Abarth09 2023-08-02, 8:11
W Tony Hawku byłby to całkiem niezły trik. Wysoka punktacja.
Zgłoś
głodny_toster 2023-08-04, 15:18
Bul_od_bytu napisał/a:

Prawko robiłeś na świni? Najechał na niego z tyłu przy próbie wyprzedzania mimo braku miejsca. Oboje do odjebania, ale kapitan Fiata w pierwszej kolejności

Powiedz, gdzie jeździsz to sobie, żonie i znajomym załatwię nowe auta, bo sądząc po Twojej wypowiedzi, to na 100% nie ogarniasz przepisów.
Zgłoś
SadystycznyWielorybWacek 2023-08-05, 21:22 2
No wymusił przygłup z Toyoty, bezwzględnie jego wina i chuj z tego? Koleś z fiata zero instynktu samozachowawczego. Puścił by gaz, pewnie by nawet nie musiał po hantlach deptać, żeby żłób z Toyoty się zmieścił. Nigdy nie zrozumiem jakim trzeba być skonczobym imbecylem, żeby ryzykując własnym życiem udowadniać na drodze że ma się pierwszeństwo. I chuj z tego się pytam? Takich co mieli pierwszeństwo są pełne cmentarze. Ale patrząc po komentarzach to nie jest odosobniony przypadek
Zgłoś
kokos_123 2023-08-12, 21:51
Typ z fiata prawie się zabił, chcąc udowodnić nie wiem co.
Już widziałem jak się wpierdala kabiną w podpory wiaduktu, a tu zdziwko jednak zabrakło.
Do tego toyota była już cała na jego pasie, ktoś zupełnie auta nie ogarnia. Oraz wszystko zaraz przed wiaduktem, odjebać coś takiego to jest życzenie śmierci.

Tak samo gość z toyoty, prawie miał ludzi na sumieniu, bo nie patrzy w lusterka.

Wina oczywiście gościa z toyoty, ale ten co prowadził fiata, to albo kogoś zabije, albo siebie, jeżdżąc tak dalej.

:oneko:
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów