📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No żeby sobie suta kręcić to trzeba być przechuj akrobatą xD
Genialne foty
Ciekawe czy gość z 10 zdjęcia później "poleciał"
A mina gościa z 4 zdjęcia powaliła mnie konkretnie haha
Ciekawe czy gość z 10 zdjęcia później "poleciał"
A mina gościa z 4 zdjęcia powaliła mnie konkretnie haha
Spodziewam się mnóstwo piw ;]
mam nadzieje że ktoś wstawi wiecej takich zdj
mam nadzieje że ktoś wstawi wiecej takich zdj
Murzyn na 1 zdj jaki wyczilowany ;p
ale to nie od wstawił foty
zajebiste sa chinole i ten klient co lapie ja za piersi
japońska ekipa wygrała
najlepszy murzyn na 1 zdjeciu, widac nie rusza go szybkie, bezwladne poruszanie sie w dol. widac przywykl, bo pewnie w dziecinstwie czesto spadal z bananowca
momentami można sobie bezkarnie za cyca złapać
i za to właśnie kocham tą zabawę. chociaż bełt przy takiej prędkości musi być niezłą atrakcją dla ludzi z tyłu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów