zrób sobie miniaturki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
A wiesz ty, że takie tła foto są drogie jak nieszczęście! Ze o reszcie sprzętu nie wspomnę!
Już wolę fotografować "na kartonie" w który hurtownie "zawijają" towar.
PS Zdjęcia małych przedmiotów wspaniale wychodzą, jeśli umieścimy je na białej, matowej, ciut fakturowanej dermie
i oświetlimy "dzienną" (5600K) lampą. Albo dwoma/trzema... W zależności od efektu, który chcemy uzyskać.
Już wolę fotografować "na kartonie" w który hurtownie "zawijają" towar.
PS Zdjęcia małych przedmiotów wspaniale wychodzą, jeśli umieścimy je na białej, matowej, ciut fakturowanej dermie
i oświetlimy "dzienną" (5600K) lampą. Albo dwoma/trzema... W zależności od efektu, który chcemy uzyskać.
katana wa bushi no tamashi
Fajne, ale trochę upiorne jest mieć fotorealistyczną figurkę samego siebie. Jak ci taka figurka spadnie z półki i odpadnie jej głowa to potem cię znajdą bez głowy. voodoo
Ja to bym sobie pindola kazał wykrzesać, a na starość bym się zachwycał
Po chuj komuś swoja miniatura?
Figurka figurką, ale gdyby chociaż 1/10 tego ted.com/talks/lisa_harouni_a_primer_on_3d_printing.html stała się rzeczywistością, to ja się piszę
Kitajce to niech lepiej zajmą się dodawaniem , byciem kalkulatorem bo oprócz tego to jedyne co im wychodzi to ryż i bukake
Większość starych wyjadaczy Sadistic to pewnie by chciało figurkę faceta ze słoikiem w dupie
podklad jest tak glosny ze slyszac ten belkot w tle czylem sie jak schizofrenik :O
KINGSAJZ w 1:44 myślałem, ze kopnie tą figurkę Muzyka robi traumę do końca życia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów