📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Up ty parówo, teraz mi powiedz jak to odzobaczyć!
Od razu patrzę w tą malutką szparkę przez którą prawie widać jej szparkę i jestem spokojny. Pisiora nie ma.
Mimo wszystko jestem sceptyczny co do zawartości krocza, zasada ograniczonego zaufania
najbardziej przydatna nauka z kursu na lejce- zasada ograniczonego zaufania.w tym kraju przydatna jak nigdzie
garota napisał/a:
Od razu patrzę w tą malutką szparkę przez którą prawie widać jej szparkę i jestem spokojny. Pisiora nie ma.
Biedny, naiwny człowieku:
sadistic.pl/szybka-zmiana-vt500194.htm
Biedny, naiwny człowieku:
Idz Pan w huj....
I tak gówno z ciebie zostanie
carl92 napisał/a:
Nawet gdyby miała kutasa to co z tego mogła by zrobić loda bez ściągania gaci. Wygląda lepiej niż nasze niejedne kobity co mają jednak cipki
Nadal to byłby lód zrobiony przez faceta facetowi,a wiec dwa pedały sìę dobrały.
Bardzo możliwe że uratowałeś mi rzyć-e . Dziękuję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów