Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Lepiej pobić i dalej rozjebać się przed tv na kanapie i pić olej zagryzając samą panierka... Dla takiej szczyt dbania to jest zrobienie pazurów jakby facet miał je wydymać
Pazury i brwi. Im większy pustak, tym dłuższe i bardziej pstrokate pazury. Co do brwi - przodują dwa trendy. Albo całkowicie wyskubane i narysowane cienką kredką, albo rozmiarów kortu tenisowego i zafarbowane na najczarniejszy z możliwych czarnych. Jedno bardziej obrzydliwe od drugiego.
Nie rozumiem bab... Zamiast dbac o siebie (nawet dla samej siebie), o wygląd w trakcie ciąży, po ciąży, w normalne dni żeby facetowi nadal się tez podobała (bo co w tym złego?). To się dziwi, że idzie na miasto "jeść". Większość bab myśli "aaaa zalana forma fagas złapany będę zawsze zrzucać na bachora i mam wyjebane". Ruszyć dupkę kupić smary (kremiki regeneracyjne), poćwiczyć, omijać fastfoody, zaskoczyć faceta jakąś depilacja fajna okolic intymnych. To ta maciora co jej kałdun wybił spod koszulki kopie laske bo dba o siebie... Lepiej pobić i dalej rozjebać się przed tv na kanapie i pić olej zagryzając samą panierka... Dla takiej szczyt dbania to jest zrobienie pazurów jakby facet miał je wydymać
Chciałem coś napisać w tym sensie co Ty ale zrobiłeś to dużo lepiej. Piwo. Też mnie właśnie dziwi że w 99% jakiś baleron klepie chudą laskę za to że ona sypia z jej facetem. Luster pewnie w chacie nie ma bo wszystkie zjadła.
Nie rozumiem bab... Zamiast dbac o siebie (nawet dla samej siebie), o wygląd w trakcie ciąży, po ciąży, w normalne dni żeby facetowi nadal się tez podobała (bo co w tym złego?). To się dziwi, że idzie na miasto "jeść". Większość bab myśli "aaaa zalana forma fagas złapany będę zawsze zrzucać na bachora i mam wyjebane". Ruszyć dupkę kupić smary (kremiki regeneracyjne), poćwiczyć, omijać fastfoody, zaskoczyć faceta jakąś depilacja fajna okolic intymnych. To ta maciora co jej kałdun wybił spod koszulki kopie laske bo dba o siebie... Lepiej pobić i dalej rozjebać się przed tv na kanapie i pić olej zagryzając samą panierka... Dla takiej szczyt dbania to jest zrobienie pazurów jakby facet miał je wydymać
Dałbym całą skrzynkę! Moja jednak się ocknęła i sama dla siebie (mam nadzieje) schudła i naprawdę się wzięła za siebie! Teraz się zastanawiam czy dla mnie! Qrwa, bo wylaszczyła się jak motyl z poczwarki!
Bity miesiąc wisiały te bilboardy heheeh nawet w tv było. Grochów... eh
ty serio myślisz że kobietom zależy na tym żeby podobać się swoim facetom? xdd sory ale większość nie trzyma adonisów w domu wręcz przeciwnie więc się nie mają dla kogo starać
W samo sedno.
ty serio myślisz że kobietom zależy na tym żeby podobać się swoim facetom? xdd sory ale większość nie trzyma adonisów w domu wręcz przeciwnie więc się nie mają dla kogo starać
Czytaj ze zrozumieniem, on wyraźnie napisał ze kobietom NIE ZALEŻY i gdyby wzięły się za siebie to by nie było tylu zdrad. Na filmiku masz wyraźny przykład gdzie gruba locha znęca się nad lepszym modelem. My nie musimy być ,,Adonosami", wystarczy ze jesteśmy mądrzejsi i przynosimy pieniądze do domu, a jedyne co od was oczekujemy to ogolenia psiochy i jakiejś diety, czy to tak dużo?!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów