📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakie zdrowe?? Toć to śmiertelny wypadek.. Lubię to
Ale jakie zajebiste miejsce.
Baba, jeszcze w jakich szpilkach! A pod koniec filmiku HD jak się do maski dorwali, pewnie po części.
na chuj go wyprzedzał ? za mało zapierdalał ?
Nigdy nie zrozumiem, dlaczego ludzie w takich warunkach, na takiej drodze zapierdalają jak na rajdzie. Mało tego, kobieta chyba chciała samą siebie oszukać odnośnie własnych umiejętności prowadzenia auta. Osobiście nigdy bym się na wyprzedzanie w takim miejscu nie zdecydował. Sam mam prawko na trzy kategorie i dużo śmigam, ale jeszcze trochę oleju w głowie mam. Tej kobiecie powinno się dożywotnio zabrać prawko, nakazać odkupienie samochodu dla poszkodowanego, przez rok robić mu gałę a na koniec wsadzić do męskiego więzienia na 2-3 miesiące.
Kurwa wyprzedzanie w takich warunkach to sam już sobie kopał dołek, chuj z nim jak się zabił, ale niech skurwysyn nie zabiera innych ze swoją głupotą do piachu.
EVO X
Adek1507 napisał/a:
Nigdy nie zrozumiem, dlaczego ludzie w takich warunkach, na takiej drodze zapierdalają jak na rajdzie. Mało tego, kobieta chyba chciała samą siebie oszukać odnośnie własnych umiejętności prowadzenia auta.
A to akurat jest proste do wyjaśnienia , chodzi o to że nowoczesne samochody maja "wchuj" systemów wspomagających kierowcę i ci debile myślą że takiego auta nic kurwa nie wprowadzi w poślizg , a tu kurwa zonk !
Adek1507 napisał/a:
... nakazać odkupienie samochodu dla poszkodowanego, przez rok robić mu gałę ....
z odkupieniem samochodu - słuszne
z obciąganiem w rekompensacie - sprawiedliwe
Adek1507 napisał/a:
.... a na koniec wsadzić do męskiego więzienia na 2-3 miesiące.
Jeszcze by się kurwie spodobało , no chyba że jest lesbą to wtedy tak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów