Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23

maturatobzdura.tv/zdrowe-odzywianie-odcinek-89
89 odcinek programu, pt. „ZDROWE ODŻYWIANIE " to odcinek, w którym sprawdzam wiedzę Polaków na tematy związane ze zdrowym odżywianiem. Zapraszam!

Odwiedź nas na:
MaturaToBzdura.TV
youtube.com/MaturaToBzduraTV
facebook.com/MaturaToBzdura

MaturaToBzdura.TV to program komediowy, w którym zadając Polakom proste pytania udowadniamy bezsens matury czyli uczenia się na pamięć.
Zgłoś
MudPie 2013-04-26, 12:20 1
Spam hejterów za 3, 2, 1 ...

Zgłoś
teka86 2013-04-26, 12:23 6
@up
nudne to juz jak ciul
Zgłoś
mr_9mm 2013-04-26, 12:38 5
Nosz kurwa mać, przecież dałem IGNORUJ na to ścierwo...

Zgłoś
masterwow 2013-04-26, 12:40 3
ja tam lubię oglądać jak się ludzie produkują a przy okazji wymyślają niestworzone rzeczy

...
Zgłoś
MudPie 2013-04-26, 13:28
teka86 napisał/a:

@up
nudne to juz jak ciul

e ? nigdy się z takim komentarzem nie spotkałem..
Zgłoś
Corey_09 2013-04-26, 13:43 1
Nazwę programu powinni zmienić.

No i Chuj!
Zgłoś
yoyoyo 2013-04-26, 14:10 8
Ale wymyślają już idiotyczne tematy na przepytywanki. "Trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść".
Zgłoś
LisekChytrusek 2013-04-26, 15:05 1
jakie gówno
Zgłoś
sauerps 2013-04-26, 16:02
Dębski jak zwykle.... niedorobiony

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
li53cz3k 2013-04-26, 17:31
Pikle to nie ogórki tylko marynowane warzywa na ostro....
Zgłoś
leoy 2013-04-26, 18:31
Co to są kcal ? "No to znaczy, że wchodzą do organozmu i nie sa trawione" ja pierdole przyszła Mistrzyni fitnessu
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów