Autostopem po Europie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wielki szacun dla typa będzie miał co wspominać
Może tak źle nie było..
Nie wiesz że Polacy są mistrzami w takim zwiedzaniu świata?? Chociażby Michał Pater, Fazowski, czy Włóczykij tv. A dupy to może ty dajesz jak nie masz na chleb.
Wielki huj Ci w dupę nygusie za te dredy. Kurwa góralski kapelusz i wystające z pod niego dredy niczym monstrualne glizdy (czy inne najprzebrzydlejsze robactwo) kurwa mać! Sram na takie zwiedzanie. To huj nie zwiedzanie. Zwiedzanie jest jak nie martwisz się o zaspokojenie podstawowych potrzeb: zakwaterowanie, transport, fundusze, higiena itp
@up
Ale chuj cie to śmieciu obchodzi co kto nosi na głowie. Pedałem jesteś?
Ale chuj cie to śmieciu obchodzi co kto nosi na głowie. Pedałem jesteś?
znowu jakiś kurwa podrabianiec z balasami na łbie król jest jeden Michałem Pater.
za chuja bym takiego brudasa wyrwanego prosto z brudstocku do auta nie wpuscil.
DrMenegele napisał/a:
Sram na takie zwiedzanie. itp
Wiemy zajebany Polaczku że srasz na takie zwiedzanie najdalej gdzie byłeś to monopolowy pod twoim domem. Pluje na ciebie śmieciu
Statystyczny_Użytkownik napisał/a:
za chuja bym takiego brudasa wyrwanego prosto z brudstocku do auta nie wpuscil.
Najpierw trzeba mieć te auto
taki niestacjonarny bezdomny, cyganie tak robią od wieków
HistoriaPolskiegoRapu napisał/a:
Najpierw trzeba mieć te auto
TE auto powiadasz ....
Już Cie dalej nie będę pogrążał, ośle.
@Up ty tak to sobie do ojca mów parówo
2:53 suwałki
W tym roku tez bylem autostopem tyle ze na litwe i rozumiem zalamanie z 2:53 raz ze szukałem stacji kilka godzin to i po znalezieniu sie okazuje ze pociagi kursuja tylko do bialegostoku i do jakies wioski na mazowszu.
Pozdrawiam i wiecej takich tripów
W tym roku tez bylem autostopem tyle ze na litwe i rozumiem zalamanie z 2:53 raz ze szukałem stacji kilka godzin to i po znalezieniu sie okazuje ze pociagi kursuja tylko do bialegostoku i do jakies wioski na mazowszu.
Pozdrawiam i wiecej takich tripów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów