Uczeń Zespołu Szkół Politechnicznych w Głogowie celował na lekcji do nauczyciela z atrapy pistoletu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dlaczego tacy śmiecie 20cm w łapie zawsze mają ruchy jak małpiszony?plus machanie tym gównem z odpusu ktore przywiózł ze wsi? Stary szympans ,matka zoofilka czy jak ?
Ta i pewnie bluza typy "Bób, honor i włoszczyzna"...
Opis
"Zespołu Szkół Politechnicznych"
Im gorsza wylęgarnia patusów co muszą gdzieś się uczyć do 18tki tym bardziej elokwentna nazwa...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Im gorsza wylęgarnia patusów co muszą gdzieś się uczyć do 18tki tym bardziej elokwentna nazwa...
Bób, Hodor, włoszczyna
atrapa - to był rewolwer na kapiszony z tego co widzialem w komentarzach na innych stronach
Taka ciekawostka: nauczyciel jest chroniony w pracy tak jak funkcjonariusz publiczny. Czyli od strony prawnej to to samo gdyby celował do policjanta na służbie.
Nie dam piwa chętniej bym temu patusowi wyjebał kopa na ryj i wielki szacunek dla nauczyciela że umiał się powstrzymać.
Kogo to kurwa obchodzi, Śląsk to Śląsk, miejsce gównem i węglem płynące
Już za dwa lata na wokandzie będzie słuchał swojego pierwszego wyroku Taka inicjacja w patologii. Ha tfu, śmieciu ze slumsów!
Za grożenie bronią, jakąkolwiek, z automatu powinno się miażdżyć dłoń obcasem. Tak dla zasady. Nie ważne czy atrapa itp.
Kiedyś jak taki dostał od majstra po łbie, to mu przechodziło pajacowanie. A teraz kto idzie do zawodówki czy innych takich? Kolesie, którzy za główny cel w życiu mają najebanie się na pobliskiej imprezie. I jeszcze na takie spierdoliny płacimy podatki.
Gdyby nie Śląsk i jego węgiel to byś liśćmi z pokrzywy dupe podcierał.
Gdyby nie Śląsk i jego węgiel to byś liśćmi z pokrzywy dupe podcierał.
mrfreak16 napisał/a:
Tata dalej sra za stodołą ?
Velturek napisał/a:
"Zespołu Szkół Politechnicznych"
Powinniśmy zlikwidować przymus chodzenia do szkoły.
Reakcja nauczyciela żenującą. Powinien go jebnąć w ryj. Zglebować i zadzwonić po policję.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów