Jak już narzekasz na "śląskie szkoły" to chce ci tylko powiedzieć, że tobie przydała by się jakakolwiek szkoła - Głogów nie leży na Śląsku. Dolny Śląsk to nie Śląsk - teraz pewnie jesteś nieuku zaskoczony. Powiem więcej, takich spierdolin umysłowych jest mnóstwo w całej Polsce. A warszafka to ma ich od zatrzęsienia, te wszystkie mokotowy,pragi i inne zjebane dzielnice wypełnione patolą.
Powinniśmy zlikwidować przymus chodzenia do szkoły.
Reakcja nauczyciela żenującą. Powinien go jebnąć w ryj. Zglebować i zadzwonić po policję.
Za same zabranie tej zabawki patusowi by nauczyciel mógł mieć problemy i wylecieć z roboty. Nauczyciel co najwyżej obecnie może powiedzięc takim debilom - Sebastian, nie możesz się tak zachowywać, proszę siądź do ławki.
Jak już narzekasz na "śląskie szkoły" to chce ci tylko powiedzieć, że tobie przydała by się jakakolwiek szkoła - Głogów nie leży na Śląsku. Dolny Śląsk to nie Śląsk - teraz pewnie jesteś nieuku zaskoczony. Powiem więcej, takich spierdolin umysłowych jest mnóstwo w całej Polsce. A warszafka to ma ich od zatrzęsienia, te wszystkie mokotowy,pragi i inne zjebane dzielnice wypełnione patolą.
Za same zabranie tej zabawki patusowi by nauczyciel mógł mieć problemy i wylecieć z roboty. Nauczyciel co najwyżej obecnie może powiedzięc takim debilom - Sebastian, nie możesz się tak zachowywać, proszę siądź do ławki.
Kiciuś, po pierwsze to jestem kobietą, po drugie na jednym i drugim śląsku kilka lat spędziłam, więc wiem że i jeden i drugi jest gówno warty. I jak typowy ślązok masz ból dupy związany z kompleksami wobec Warszawy, w żaden sposób mnie to nie dziwi. Niestety takich jak wy też tutaj wpuszczają, osiedlają się na Mokotowie i Pradze bylleby jak najtaniej, zapierdalają do roboty po 260h miesięcznie, liżą dupę plującemu na nich kierasowi a po 7 latach budują swoje gównodomki pod Warszawą i myślą że Pana Boga za nogi złapali. po prostu wykurwiaj, nikt cię nie chce słuchać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów