Uczeń Zespołu Szkół Politechnicznych w Głogowie celował na lekcji do nauczyciela z atrapy pistoletu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Szkoda słów
Dzień jak co dzień w tych waszych ślaskich szkołach
strzelam ale rodzice gnoja pewnie żyją z zasiłku, to chłopak nie miał wzorca w życiu, co się dziwić
Kwiat polskiej młodzieży. My nie potrzebujemy migrantów bo mamy swoich pato-sebixów.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
a o tym panu jeszcze uslyszymy
tak samo jak o patolach z taksowki tak i o nim jeszcze tutaj bedzie. Zapamietajcie moje slowa
tak samo jak o patolach z taksowki tak i o nim jeszcze tutaj bedzie. Zapamietajcie moje slowa
RedCarpetMiki napisał/a:
Dzień jak co dzień w tych waszych ślaskich szkołach
Na dolnym śląsku, na śląsku ciepiemy wonglem w naucZycieli
Przyszłość narodu...
Jak bym się dowiedział że mój ziom taka popelinę odpierdolil, to bym mu wypierdolil
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów