puściła pawia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
no i puściła pawia...
wow ale świetna gra słów wow nadal jestem pod wrażeniem, wow nadal się jaram... wow, o już nie
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Kurwa... Całe 32 sekundy liczyłem że będzie wymiotować, a dopiero potem zauważyłem pawia
sanjuro10 napisał/a:
Kurwa... Całe 32 sekundy liczyłem że będzie wymiotować, a dopiero potem zauważyłem pawia
Jak chcesz dobry film o wymiotowaniu to polecam "2 girls 1 cup".
manioleq napisał/a:
kurza melodia, tak bardzo chciałem oblukać jak zebra pawiuje
Życzę cierpliwości Zwierzęta takie jak zebry,konie nie są wstanie wymiotować ani bekać , przez to błaha i powszechna u większości istot kolka jest dla nich śmiertelnym zagrożeniem.
Pasacio napisał/a:
Zwierzęta takie jak zebry,konie nie są wstanie wymiotować ani bekać
yhy, koniu kiedyś obrzygał mi panele w pokoju
już miałem cichą nadzieje że zobacze rzygającą żyrafe... za tytuł filmiku piwko
I wez tu czlowieku czytaj opisy. Ogladalem to 4 razy i szukalem az zebra jedna albo druga sie zrzyga...
czy tylko ja w 0:08 słyszę "ja pierdole"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów