📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Amerykanie mają taki piękny termin na 'to' - White trash.
Patrząc na ich wyrazy twarzy, to pewnie im ten fakt nie przeszkadza, więc w czym rzecz?
Cara_Al_Sol napisał/a:
Amerykanie mają taki piękny termin na 'to' - White trash.
My też mamy - narodowcy.
AleDlaczego napisał/a:
Velture,
PiS i jego wyborcy? Im religia zabrania.
Ja mówiłem o tobie lewusie.
najlepiej było by wziąć trochę z lewej strony i trochę z prawej ale to się chyba tak nie da, bo Polacy za bardzo są zaparci w swoich koncepcjach, większość pewnie nawet bezmyślnie
Velture napisał/a:
Ja mówiłem o tobie lewusie.
Jak możesz lewusem nazywać przeciwnika socjalizmu? No debil.
dlaczego wszyscy ateiscie to albo tęczowe zjeby albo pedalstwo albo feministki albo takie przegrywy jak na tym zdjęciu ? i maja sie za najmądrzejszych , pewnie w jego miemaniu walczy z kapitalizmem i systemem
shokobons napisał/a:
dlaczego wszyscy ateiscie to albo tęczowe zjeby albo pedalstwo albo feministki albo takie przegrywy jak na tym zdjęciu ? i maja sie za najmądrzejszych , pewnie w jego miemaniu walczy z kapitalizmem i systemem
Co kurwa?
Co ma ateizm do pedalstwa i tęczowych zjebów (pedał to tęczowy zjeb w sumie więc nie wiem skąd ten podział na pedałów i tęczowych), feministek albo przegrywów. Tym bardziej nie wiem co ma walka z kapitalizmem do ateizmu.
Chyba cię poniosło z deczka chłopie.
Velture napisał/a:
a co on ma na czole ateizm jest nieodłącxznym elementem pedałow i tęczowych zjebów o przegrywach nie wspominając wystarczy cię zapytac ile masz lat i kiedy wyprowadzisz sie od rodziców hehhe
Co kurwa?
Co ma ateizm do pedalstwa i tęczowych zjebów (pedał to tęczowy zjeb w sumie więc nie wiem skąd ten podział na pedałów i tęczowych), feministek albo przegrywów. Tym bardziej nie wiem co ma walka z kapitalizmem do ateizmu.
Chyba cię poniosło z deczka chłopie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów