Po Tadeusza Woźniaka w końcu przyszedł zegarmistrz światła purpurowy. Pierwsze, co zegarmistrz zrobił, to zapytał go, jakie ma życzenie, na co Woźniak:
– Chciałbym, aby polskie drogi były bezpieczne i aby nie było na nich pijanych kierowców.
I umarł Jerzy Stuhr.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żmij
2024-07-09, 20:40
Ciiii! Nie tak głośno po polsku!
Proszę niech ktoś mi "wydzióbie" oczy. Tego nie da się odzobaczyć.
To ten co pił ale nie połykał ?
Tutaj leży Stuhr Jerzy, pokój jego duszy.
Trumna mu się nie domyka bo wystają uszy.
Lobo24 napisał/a:
Tutaj leży Stuhr Jerzy, pokój jego duszy.
Trumna mu się nie domyka bo wystają uszy.
Z Urbanem Ci się poj🤬o koleżko. To nie crossover. Lepiej pasuje: tu leży Jerzy Stuhr był pasożytem na polskim narodzie niczym szczur
Odp🤬lcie się od pana Sztura !!!!
Jedna jaskółka wiosny nie czyni...
O k🤬a ale wysrywy niedojebańca , Sztur spoko aktor a ideałem nikt nie jest . Pustaki pewnie woleliby pokirwieństwa Pawłowicz wysłuchiwać .
BękartProboszcza napisał/a:
O k🤬a ale wysrywy niedojebańca , Sztur spoko aktor a ideałem nikt nie jest . Pustaki pewnie woleliby pokirwieństwa Pawłowicz wysłuchiwać .
Psychiczny POjebusie co ma jakaś pawłowicz do zejścia tego komuszego pomiotu? Wyk🤬iaj stąd POPiSie j🤬y
Zegarmistrz r🤬ania w brudną gejowską dupę. Kto takie gejowskie pioseneczki wymyśla i spiewa, gejowskie spiewy od rana do nocy
Ciekawe czy Maciej szczur c🤬lebryta też ma tupolew.
RobDeMay napisał/a:
Z Urbanem Ci się poj🤬o koleżko. To nie crossover. Lepiej pasuje: tu leży Jerzy Stuhr był pasożytem na polskim narodzie niczym szczur
Albo: dziś k🤬a śpi w dole, choć był na górze, niech nikt nie wspomina o tym komuszym sz(tu)czurze.