📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najgłupsze, że prawdopodobnie nie umarła od razu, a chwilę konała.
Zawsze się bałem, że jak się wychylę gdy pociąg jedzie to spadnę i sobie głupi łeb rozbiję.
Idiotka, koło przecięło ją w takim miejscu że jeśli przy okazji zmiażdżyło większe naczynia krwionośne to jeszcze kilka minut pożyje patrząc się na swoje jelita i leżące dalej nogi. Skakanie pod pociąg to chyba jeden z najgłupszych pomysłów na samobójstwo.
Położenie się wzdłuż jednej szyny dałoby dużo lepszy efekt.
To w takim razie jaka jest najbezpieczniejsza próba samobójstwa tak żeby nie cierpieć ?
Zepsuła innym dzień.
Ciekawe jak operator kiedy wraca do domu "Kochanie 11 w tym roku".
btw. Moją kumpelę odczarowałem z takiej dramaturgii. Wiecie pobladła, zrobiła się smutna i przerażona i zaczyna mi gadać jak koleś spojrzał na nią przed skokiem pod pociąg w metrze u nas w Warszawie. No to ja bez wzruszenie i nie wchodząc wtedy klimaty odpowiedziałem:
- Agnieszka no spojrzała na ciebie, bo byłaś w pobliżu, czy w zasięgu jego wzroku no i kurwa tyle. On już dawno podjął tę decyzję, żeby popełnić samobójstwo.
- Ale wiesz to jego spojrzenie.
- No kurwa jakie spojrzenie? Co ty pierdolisz! Gdyby tak samo na ciebie spojrzał, ale nie zrobi hops, tylko poszedł dalej to byś miała w dupie jak na ciebie spoglądał. To twoja psycha wyolbrzymia to wydarzenie. Więc skończ kurwa rozpamiętywać samobójcę sprzed kilku miesięcy
Wiecie, że to jej pomogło, że ją opierdoliłem, a nie dołączyłem do kółeczka znajomych "oj", "ah" "eh".
W sumie to przez sadistica zdystansowałem się do śmierci.
Ciekawe jak operator kiedy wraca do domu "Kochanie 11 w tym roku".
btw. Moją kumpelę odczarowałem z takiej dramaturgii. Wiecie pobladła, zrobiła się smutna i przerażona i zaczyna mi gadać jak koleś spojrzał na nią przed skokiem pod pociąg w metrze u nas w Warszawie. No to ja bez wzruszenie i nie wchodząc wtedy klimaty odpowiedziałem:
- Agnieszka no spojrzała na ciebie, bo byłaś w pobliżu, czy w zasięgu jego wzroku no i kurwa tyle. On już dawno podjął tę decyzję, żeby popełnić samobójstwo.
- Ale wiesz to jego spojrzenie.
- No kurwa jakie spojrzenie? Co ty pierdolisz! Gdyby tak samo na ciebie spojrzał, ale nie zrobi hops, tylko poszedł dalej to byś miała w dupie jak na ciebie spoglądał. To twoja psycha wyolbrzymia to wydarzenie. Więc skończ kurwa rozpamiętywać samobójcę sprzed kilku miesięcy
Wiecie, że to jej pomogło, że ją opierdoliłem, a nie dołączyłem do kółeczka znajomych "oj", "ah" "eh".
W sumie to przez sadistica zdystansowałem się do śmierci.
lepiej bym tego nie zrobił, tylko ze kolano wcześniej zabolało, ale zjebałam, mialo nie boleć
Insaner napisał/a:
Idiotka, koło przecięło ją w takim miejscu że jeśli przy okazji zmiażdżyło większe naczynia krwionośne to jeszcze kilka minut pożyje patrząc się na swoje jelita i leżące dalej nogi. Skakanie pod pociąg to chyba jeden z najgłupszych pomysłów na samobójstwo.
Jeśli chodzi o pociąg to żeby uniknąć takiej sytuacji trzeba albo się położyć głową na szynie albo stanąć po środku torów i czekać na uderzenie - widziałem kiedyś na żywo na torach typka, który właśnie tak zrobił. Generalnie nie był zbyt mocno rozwalony a jeśli żył chwilę po tym uderzeniu to i tak był ogłuszony.
Najszybsza i najbardziej skuteczna, nikomu nie przeszkadzającą śmierć to zatrucie tlenkiem węgla...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów