Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.To są specjalne rakiety, zaprogramowane tak żeby wybuchły w powietrzu nad tą właśnie osłoną. A ta cała żelazna dziewica to wielka ściema.
To są specjalne rakiety, zaprogramowane tak żeby wybuchły w powietrzu nad tą właśnie osłoną. A ta cała żelazna dziewica to wielka ściema.
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.To są specjalne rakiety, zaprogramowane tak żeby wybuchły w powietrzu nad tą właśnie osłoną. A ta cała żelazna dziewica to wielka ściema.
Film świeży z ostatniej wymiany argumentów między religią pokoju a okupantem który również nie je boczku.
i chuj wam do tego, szukacie problemów jak macie je pod bokiem? ty wentyl jesteś lepszy cwaniak, juz mam na ciebie oko
Prawie jak moje plemniki.
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...To są specjalne rakiety, zaprogramowane tak żeby wybuchły w powietrzu nad tą właśnie osłoną. A ta cała żelazna dziewica to wielka ściema.