Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To są specjalne rakiety, zaprogramowane tak żeby wybuchły w powietrzu nad tą właśnie osłoną. A ta cała żelazna dziewica to wielka ściema.
Zalecam zmniejszenie dawki o połowę.
To są specjalne rakiety, zaprogramowane tak żeby wybuchły w powietrzu nad tą właśnie osłoną. A ta cała żelazna dziewica to wielka ściema.
Halucynacja, hemoglobina, dwutlenek węgla taka sytuacja. I jeszcze mistyfikacja
weź wyjdź.
Film świeży z ostatniej wymiany argumentów między religią pokoju a okupantem który również nie je boczku.
i chuj wam do tego, szukacie problemów jak macie je pod bokiem? ty wentyl jesteś lepszy cwaniak, juz mam na ciebie oko
i chuj wam do tego, szukacie problemów jak macie je pod bokiem? ty wentyl jesteś lepszy cwaniak, juz mam na ciebie oko
A co, noga mu odrosła?
Weż ty sie w łeb jebnij
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów