Mag próbował go zatrzymać. Ale za słabe czary...
Mag próbował go zatrzymać. Ale za słabe czary...
O putlerze mówisz? Nazywać krążenie po obszarze Mockba - wałdaj - piter- soczi pociągami podróżowaniem po świecie to lekka przesada ale niech ci będzie.
O, ukr. Nie znam Polaka, który Petersburg nazywałby piterem.
A ty się dajesz robić w balona jak dziecko. Prawdę gość napisał. Pewnie głęboko ufasz że te wszystkie pieniądze z pakietów pomocowych trafiają na zbrojenie ukruf
Nawet jak 1% dociera tam gdzie trzeba to warto, to widać na froncie. a jak w twojej tv powiedzieli, że 3 dzień "operacji specjalnej" dobiega końca i za chwilę będziecie pod polską granicą, a potem na Berlin, to sobie w te urojenia wierz , ale takie choroby leczy się farmakologicznie xd
Niezmiennie mam bekę z takich ruskich trolli. Wasza farma padła po rozjebaniu Prigożyna, więc chyba ci nie zapłaci. Robisz to z automatu, czy po prostu jesteś z natury złym ruskim chujem?
Teorie spiskowe Chuj, ze były zdjęcia jak się produkuje, chuj że jego przemówienia w tle mają zawsze puste lokalizacje bez ludzi, chuj że nawet ludzie doszukali się artefaktów... Zadziwia mnie jak to łatwo w ciągu 50 lat udało się zaprogramować ludzi, żeby tak bezrefleksyjnie wierzyli we wszystko co widzą w telewizorach, żeby ufali rządom i wielkim korporacjom. Tak, debile, a może właśnie religijni fanatycy otaczający kultem telewizyjnych ekspertów?
btw. przekażcie temu popierdoleńcowi, że pomylił kierunki - kontrofensywa miała iść na wschód, a tymczasem rakiety lecą na Lwów...
Zadziwia mnie, jak łatwo dało się zaprogramować ludzi, żeby tak bezrefleksyjnie wierzyli we wszystko co widzą w "niezależnych" i "alternatywnych" mediach, żeby automatycznie odrzucali wszystko co mainstreamowe, ale ślepo ufali podejrzanym źródłom, których nie da się w żaden sposób zweryfikować.
Zadziwia mnie, jak łatwo dało się zaprogramować ludzi, żeby tak bezrefleksyjnie wierzyli we wszystko co widzą w "niezależnych" i "alternatywnych" mediach, żeby automatycznie odrzucali wszystko co mainstreamowe, ale ślepo ufali podejrzanym źródłom, których nie da się w żaden sposób zweryfikować.
Tak, bo ludzie są tacy bezmyślni, że trzeba ich programować do tego aby doszli do wniosku, że zakaz spacerowania po lesie w czasie pandemii jest debilny... to już jest jakiś wyższy poziom spierdolenia umysłowego, żeby w coś takiego wierzyć... no ale nie trzeba daleko szukac:
Nawet jak 1% dociera tam gdzie trzeba to warto, to widać na froncie. a jak w twojej tv powiedzieli, że 3 dzień "operacji specjalnej" dobiega końca i za chwilę będziecie pod polską granicą, a potem na Berlin, to sobie w te urojenia wierz , ale takie choroby leczy się farmakologicznie xd
Jeśli wam kurwa nikt nie płaci za pisanie takich kretynizmów to oznacza tylko tyle, że jakimś cudem nikt was jeszcze nie zdiagnozował, a powinniście siedzieć na farmaceutykach.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Kurwa sobie po świecie podróżuje, przesiaduje w hotelikach, pije szampana i napierdala przemowy, a potem wraca do kraju i w swojej narodowej telewizji pierdoli o poświęceniu...
żydy tak mają.
Kurwa sobie po świecie podróżuje, przesiaduje w hotelikach, pije szampana i napierdala przemowy, a potem wraca do kraju i w swojej narodowej telewizji pierdoli o poświęceniu...
Zostań Zełeńskim cwaniaczku ze wsi zabitej dechami
Teorie spiskowe Chuj, ze były zdjęcia jak się produkuje, chuj że jego przemówienia w tle mają zawsze puste lokalizacje bez ludzi, chuj że nawet ludzie doszukali się artefaktów... Zadziwia mnie jak to łatwo w ciągu 50 lat udało się zaprogramować ludzi, żeby tak bezrefleksyjnie wierzyli we wszystko co widzą w telewizorach, żeby ufali rządom i wielkim korporacjom. Tak, debile, a może właśnie religijni fanatycy otaczający kultem telewizyjnych ekspertów?
btw. przekażcie temu popierdoleńcowi, że pomylił kierunki - kontrofensywa miała iść na wschód, a tymczasem rakiety lecą na Lwów...
Nerwy puszczają, co onuco? niewiele zrozumiałem co napisałeś, te wasze translate coraz słabiej działa Może i dobrze, kto by sie interesował opinii sowieckiego ścierwa, które przegrywa wojnę i wylewa swoje frustracje.
Nie wygracie z NATO, jesteście na to za ciency, gińcie w piekle.
Nie jestem sprzedajną kurwą
niewiele zrozumiałem co napisałeś, te wasze translate coraz słabiej działa
Tak wygląda język polski. Ucz się dalej to będzie łatwiej.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Kurwa sobie po świecie podróżuje, przesiaduje w hotelikach, pije szampana i napierdala przemowy, a potem wraca do kraju i w swojej narodowej telewizji pierdoli o poświęceniu...
Co Ty pierdolisz baranie jeden...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów