Mag próbował go zatrzymać. Ale za słabe czary...
Mag próbował go zatrzymać. Ale za słabe czary...
Nie rzuca się na bossa koksa z wymaksowanymi statami, gdy samemu ma się 5 lvl i i może co najwyżej pająki w pobliskim lesie ubijać.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Kurwa sobie po świecie podróżuje, przesiaduje w hotelikach, pije szampana i napierdala przemowy, a potem wraca do kraju i w swojej narodowej telewizji pierdoli o poświęceniu...
wstawaj, zesrałeś sie geopolityku pierdolony
wstawaj, zesrałeś sie geopolityku pierdolony
Racja, nie wraca, przemowę robi z greenboxa z domu na Florydzie
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Kurwa sobie po świecie podróżuje, przesiaduje w hotelikach, pije szampana i napierdala przemowy, a potem wraca do kraju i w swojej narodowej telewizji pierdoli o poświęceniu...
Po każdym takim kacapskim tekście czuję satysfakcję i radość, bo wiem, jak bardzo to was boli.
Taka sama prawda, jak to, że ruskie kręcili lot Gagarina w studiach Mosfilmu. Teorie spiskowe każdy może sobie wymyślać i zawsze znajdą się debile, którzy w nie uwierzą. Bo wierzą z automatu we wszystko co alternatywne.
Co za kurwa debil.
Nie rzuca się na bossa koksa z wymaksowanymi statami, gdy samemu ma się 5 lvl i i może co najwyżej pająki w pobliskim lesie ubijać.
Jak to jest, że największymi pożytecznymi idiotami Putina w Europie i USA są religijni fanatycy? Dlaczego akurat oni najgłośniej krzyczą o pokoju na ruskich warunkach?
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.Taka sama prawda, jak to, że ruskie kręcili lot Gagarina w studiach Mosfilmu. Teorie spiskowe każdy może sobie wymyślać i zawsze znajdą się debile, którzy w nie uwierzą. Bo wierzą z automatu we wszystko co alternatywne.
Teorie spiskowe Chuj, ze były zdjęcia jak się produkuje, chuj że jego przemówienia w tle mają zawsze puste lokalizacje bez ludzi, chuj że nawet ludzie doszukali się artefaktów... Zadziwia mnie jak to łatwo w ciągu 50 lat udało się zaprogramować ludzi, żeby tak bezrefleksyjnie wierzyli we wszystko co widzą w telewizorach, żeby ufali rządom i wielkim korporacjom. Tak, debile, a może właśnie religijni fanatycy otaczający kultem telewizyjnych ekspertów?
btw. przekażcie temu popierdoleńcowi, że pomylił kierunki - kontrofensywa miała iść na wschód, a tymczasem rakiety lecą na Lwów...
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Po każdym takim kacapskim tekście czuję satysfakcję i radość, bo wiem, jak bardzo to was boli.
A ty się dajesz robić w balona jak dziecko. Prawdę gość napisał. Pewnie głęboko ufasz że te wszystkie pieniądze z pakietów pomocowych trafiają na zbrojenie ukruf
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów