📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tępa cipa. W każdym sądzie przegrałaby sprawę - nie ważne jak ją facet skrzywdził. Prawdopodobnie odpicowała mu te auto dzień później i zatańczyła na kiju.
Prawdopodobnie jakaś reklama albo flashmob, bo niszczy jakiegoś starego repa a nie nówkę sztukę
Ale go obtłukują dzisiaj
To nowa reklama AXE on tam siedzial w srodku wypachniony a ona próbowała sie do niego dostać...
Zgrabna jak cholera ruda laska. Pełna zapału. Wytrwała.
Wyobraź sobie że z takim zapałem obrabia ci pałę, a potem dumnie zarzuca rudą grzywą.
Wyobraź sobie że z takim zapałem obrabia ci pałę, a potem dumnie zarzuca rudą grzywą.
Lubię ognistowłose ostre laski ale ta na końcu buja się jak czarnuch w gettcie.Pewnie poszła za róg i rower zajebała
Głupia kurwa usłyszała aplauz i gwizdy to odrazu musiała dumnie szpagatami odejść.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów