📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dwie pizdy w akcji
Prosty napisał/a:
Nie dziw że mu te szmate ruchają jak on taka pizda jest.
Czemu jesteś taki ordynarny i prostacki? Obrażasz kobietę i gościa a ich nie znasz. To że kręcą jakieś gówno to tylko i wyłącznie wpasowuje się w dzisiejszy poziom intelektualny Internetu. Przestań być takim prostackim chamem.
Nome napisał/a:
niektórzy nakrywają patelnię pokrywką w takiej sytuacji, ale ich metoda jest chyba ciekawsza
Owszem.
Powinni jednak wpierw usunąć źródło ciepła: wyłączyć kuchenkę, zdjąć patelnię z kuchni lub chociaż przesunąć obok.
Trzeba przyznać że bycie takim nieogarem to coś co przystoi murzynom, ale żeby biali...
encoder178 napisał/a:
ja pierdole nie moge na to patrzec
Fakt, żadnego kutasa w kadrze, a nie każdy lubi babską dupę oglądać.
Osobiście nie narzekam, poza takim drobiazgiem, że na nagranie oprócz tyłka mogła też zabrać cycki.
Dupe ma nawet niezłą. I nie,nie mam na myśli kukolda.
Szczytem możliwości tego modelu kobiety jest świecenie dupą i nabijanie frajerów na kasę, a i tak kilka z tych frajerów wyśmieje ją i zasponsoruje nową kuchnie. Krąg życia się dopełni xDD
Dziuni się nie dziwię bo jak widać nie ma co od niej za dużo wymagać, ale ten zniwieściały kurdupel nadaje się tylko na karmę dla rybek.
Dwie cioty nieporadne życiowo
Jeśli to był palący olej, to czekałem na zgaszenie go wodą. Niestety.
baronturbina napisał/a:
Czemu jesteś taki ordynarny i prostacki? Obrażasz kobietę i gościa a ich nie znasz. To że kręcą jakieś gówno to tylko i wyłącznie wpasowuje się w dzisiejszy poziom intelektualny Internetu. Przestań być takim prostackim chamem.
Ty znajdź sobie kolegów i pal wroty
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów