📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:34
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dwie pizdy się zebrały. Gościu mógł też brać pod uwagę że nowoczesne zmywarki nie potrafią gotować (szczególnie taki ładne) bo są księżniczkami, i to tylko kwestia czasu aż coś odpierdoli.
Przecież ona nawet do ruchania się nie nadaje, każda nawet początkująca pani lekkich obyczajów wie, że bieliznę zakłada się na pas do pończoch, a nie pod.
Syn_Milionera napisał/a:
Żartuję, dziewczynie nic się nie stało.
Powinno być 'dziewczynom nic się nie stało' 😄
Jak w simsach. Kiedy zaczęło się palić w kuchni to oni tyło czekali aż wszystko spłonie
Prosty napisał/a:
Panie dorosły już mówiłem znajdź sobie kolegów wsadz sobie te swoje sztuczne filozoficzne wysrywy w odbyt i pal wrotki xD jaki dzban z typa hahaha
Dziecko! Nie ośmieszaj się! Łykasz jak pelikan do tego inteligencja nie grzeszysz. Podlasie?
Fajna ja bym pokrył czymś tak jak ją.
małpa-bez-banana napisał/a:
Trzeba odciąć dopływ tlenu czyli przykryć czymkolwiek, nawet ręcznik wystarczy.
Ale nieee lepiej się patrzeć jak chata płonie, kurwa to jest chyba to „ostatnie pokolenie” 🤣
to akurat dobry pomysł suka powinna się po kilkunastu sekundach przestać ruszać ale co zrobić z płonącą patelnią ??
Mokry ręcznik i cyk po klopocie
Pierwotnym założeniem, takiego tworu jak internet, miał być rozwój naczelnego - lepszy dostęp do wiedzy. Kto by pomyślał, że kobieta zniszczy tę ideę - miejsce wiedzy na wyciągnięcie ręki, zamienia się w miejsce, gdzie pokazuje się dupe.
Zawsze jak oglądam tego typu film, czyli: ludzie robią coś nieskończenie głupiego, to mówię sobie, że to niemożliwe, to fake i nikt nie powinien być tak głupi. Może mam szczęście, albo dobrze wybieram osoby z którymi się zadaje, bo nie znam nikogo tak zjebanego.
Wina za to, że takie osobniki jak ona i on chodzą jeszcze po tym świecie, stoi po stronie ogólnego dobrobytu w jakim żyjemy, selekcja naturalna ma coraz trudniej w tych czasach.
Wina za to, że takie osobniki jak ona i on chodzą jeszcze po tym świecie, stoi po stronie ogólnego dobrobytu w jakim żyjemy, selekcja naturalna ma coraz trudniej w tych czasach.
Ten typ trafia do pierwszej trojki najwiekszych cip jakie w zyciu widzialem.
Jest bardziej zalosny i bezradny niz kaczynski probujacy wlaczyc telewizor.
Jest bardziej zalosny i bezradny niz kaczynski probujacy wlaczyc telewizor.
Tak to jest jak ktoś się uczy jak system każe ,i wierzy że jak na papierze ma wykształcenie , to jest się intelgeniejszy od tych bez , co zakryli by pokrywka wyłączyli palnik i odstawili w rękawicy na inną stronę kuchenki , hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów