📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
-Kolego, obudź się. Zesrałeś się podczas snu.
-Nie spałem.
-Nie spałem.
Siedzi facet w operze, cały szczęśliwy, chłonąc sztukę duszą i ciałem, aż tu nagle do jego nozdrzy dociera okrutny smród gówna. No więc zniesmaczony nachyla się nad gościem z niższego rzędu i pyta
- Przepraszam, zesrał się pan?
- Tak, a o co chodzi?
Siedzi facet w operze, cały szczęśliwy, chłonąc sztukę duszą i ciałem, aż tu nagle do jego nozdrzy dociera okrutny smród gówna. No więc zniesmaczony nachyla się nad gościem z niższego rzędu i pyta
- Tak, a o co chodzi?
"zabłądziłem" akurat.. za materiał własny zawsze piwo
-Kolego, obudź się. Zesrałeś się podczas snu.
-Nie spałem.
Siedzi koleś na widowni w operze, nagle coś zaczelo przerazliwie jebać, stuka koleś w ramię faceta siedzacego przed nim:
- Tak, a o co chodzi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów