18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Sentrosi 2010-12-25, 23:28 1
Nie chce mi się cytować posta, ale kurwa - zawodowy żołnierz z 92 rocznika, ja pierdole .. boję się o ten kraj..
Zgłoś
borisklinga 2010-12-26, 0:23
"Dałeś najgłupszy podpis na świecie...
zesrani ciekaw jestem jak ty byś zareagował? stres, jesteś na misji ryzykując własne życie tylko dlatego ze jakiś frajer który rządzi twoim państwem cie tam wysłał " w imię pokoju"....
pomyśl 2 razy zanim napisze "zesrani" bo chłopczyku nie masz pojęcia jak wygląda życie na misji, w ogóle nie masz pojęcia jak wygląda życie żołnierza pozdro w tym temacie.."

a Ty oczywiscie masz ? po pierwsze to nikt ich tam nie wysyła, to sa ochotnicy (czyt. przegrani, skonczeni w zyciu, nic innego nie maja) a po drugie to wez wcisnij ESC wyłacz call of duty i idz spać "żolnierzu"

Zgłoś
ktosiek666 2010-12-26, 0:26
w sumie szkoda że nie prawdziwy granat było by nowe mięsko na harda
Zgłoś
Gszysztow 2010-12-26, 0:48
Cały czas mam banana na buzi. Goście (chyba) na patrolu muszą uważać praktycznie na wszystko dzieci, kobiety, telefony komórkowe, siatki, paczuszki, pobocza, wyższe budynki (o ile coś zostało jak demokracja weszła...), skały. Jeszcze pewnie teren płaski jak Natasza Urbańska a tu taki psikus. Niszczą sobie nerwy, autodestrukcja jest zawsze zabawna

Veni Vidi Vyiebane
Zgłoś
Novotko 2010-12-26, 0:48 1
wilund1992 napisał/a:

Dałeś najgłupszy podpis na świecie...
zesrani ciekaw jestem jak ty byś zareagował? stres, jesteś na misji ryzykując własne życie tylko dlatego ze jakiś frajer który rządzi twoim państwem cie tam wysłał " w imię pokoju"....
pomyśl 2 razy zanim napisze "zesrani" bo chłopczyku nie masz pojęcia jak wygląda życie na misji, w ogóle nie masz pojęcia jak wygląda życie żołnierza pozdro w tym temacie..

bo ty kurwa masz pojęcie...

dowcip zajebisty, a jak spierdalać chciał. przez okno byłoby szybciej
haha piwko
Zgłoś
base 2010-12-26, 1:11
najlepsze jest to że, kierowca również uciekał
Zgłoś
malibu2 2010-12-26, 1:44 1
base napisał/a:

najlepsze jest to że, kierowca również uciekał

Dziwisz się ?? - to nie pierdolony Titanic!!!
Zgłoś
FreakyOmen 2010-12-26, 4:02 3
Ale koleś może mieć w nicku rocznik 92 co nie musi znaczyć że właśnie jest z tego roku ... Może to być rok urodzenia kurna córki itd !
Zgłoś
patologia 2010-12-26, 12:31
Szkoda, ze ich tam nie wyjebalo =)
Zgłoś
qsioneq 2010-12-26, 13:56
wilund1992 napisał/a:

Dałeś najgłupszy podpis na świecie...
pomyśl 2 razy zanim napisze "zesrani" bo chłopczyku nie masz pojęcia jak wygląda życie na misji, w ogóle nie masz pojęcia jak wygląda życie żołnierza pozdro w tym temacie..

a w wojsku kurwa byłeś?
Nie, więc nie pierdol. Ja jestem z rocznika 2000/2001 wiec kurwa wiem co to fala w woju. Napewno ktos sie znajdzie kto wtedy tez służył.
Zgłoś
wilund1992 2010-12-26, 14:16
czy napisalem ze jestem zolnierzem nie;) ale wiekszosc moich znajomych to zawodowi zreszta sam ide po szkole do woja btw siedze tym temacie od dziecka. A do tych co pisza ze sa tam z wlasnej woli to odpowiem. Nie nie sa W amerykanskich silach zbrojnych nie zglaszaja sie ochotnicy sa wysylani przez kraj a nie tak jak u nas... gdybys byl w tym temacie bys sie orientowal. fakt faktem to jest ich zawod;) zgodze sie;) ale jestem ciekaw czy bylo by Ci do smiechu na ich miejscu:P a koledze z rocznika poboru 2000/2001 moge powiedziec tyle ze fala byla i dalej jest mimo ze nie ma obowiazkowej sluzby;)
Zgłoś
wojtas2200 2010-12-26, 14:53
Prawidłowa reakcja kierowcy. Zachowanie godne orderu orła białego, miejscu na Wawelu i krzyża w każdym możliwym miejscu. Fachowo i z gracją spierdolił od kierownicy pierdoląc to, czy auto dalej jedzie! Mój idol kurwa!
Zgłoś
HighEnd 2010-12-26, 16:05 3
wojtas2200 napisał/a:

Prawidłowa reakcja kierowcy. Zachowanie godne orderu orła białego, miejscu na Wawelu i krzyża w każdym możliwym miejscu. Fachowo i z gracją spierdolił od kierownicy pierdoląc to, czy auto dalej jedzie! Mój idol kurwa!

ja wiem że ty byś zaparkował na ręcznym, przeleciał afgańską sierotę, zapalił i wyszedł z uśmiechem na twarzy...
Zgłoś
t................0 2010-12-26, 22:43
haha posrani jak murzyn na dworcu pkp w katowicach
Zgłoś
HighEnd 2010-12-27, 1:34 1
Kozogłowy napisał/a:

Mając 10 lat byłeś w wojsku?
Też się bawiłem patykiem.

Oj ty głuptasku Kozogłowy... 2000/2001 to rok służby....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów