zesrani ciekaw jestem jak ty byś zareagował? stres, jesteś na misji ryzykując własne życie tylko dlatego ze jakiś frajer który rządzi twoim państwem cie tam wysłał " w imię pokoju"....
pomyśl 2 razy zanim napisze "zesrani" bo chłopczyku nie masz pojęcia jak wygląda życie na misji, w ogóle nie masz pojęcia jak wygląda życie żołnierza pozdro w tym temacie.."
a Ty oczywiscie masz ? po pierwsze to nikt ich tam nie wysyła, to sa ochotnicy (czyt. przegrani, skonczeni w zyciu, nic innego nie maja) a po drugie to wez wcisnij ESC wyłacz call of duty i idz spać "żolnierzu"
pomyśl 2 razy zanim napisze "zesrani" bo chłopczyku nie masz pojęcia jak wygląda życie na misji, w ogóle nie masz pojęcia jak wygląda życie żołnierza pozdro w tym temacie..
bo ty kurwa masz pojęcie...
dowcip zajebisty, a jak spierdalać chciał. przez okno byłoby szybciej
haha piwko
najlepsze jest to że, kierowca również uciekał
Dziwisz się ?? - to nie pierdolony Titanic!!!
Dałeś najgłupszy podpis na świecie...
zesrani ciekaw jestem jak ty byś zareagował? stres, jesteś na misji ryzykując własne życie tylko dlatego ze jakiś frajer który rządzi twoim państwem cie tam wysłał " w imię pokoju"....
pomyśl 2 razy zanim napisze "zesrani" bo chłopczyku nie masz pojęcia jak wygląda życie na misji, w ogóle nie masz pojęcia jak wygląda życie żołnierza pozdro w tym temacie..
a w wojsku kurwa byłeś?
Nie, więc nie pierdol. Ja jestem z rocznika 2000/2001 wiec kurwa wiem co to fala w woju. Napewno ktos sie znajdzie kto wtedy tez służył.
Prawidłowa reakcja kierowcy. Zachowanie godne orderu orła białego, miejscu na Wawelu i krzyża w każdym możliwym miejscu. Fachowo i z gracją spierdolił od kierownicy pierdoląc to, czy auto dalej jedzie! Mój idol kurwa!
ja wiem że ty byś zaparkował na ręcznym, przeleciał afgańską sierotę, zapalił i wyszedł z uśmiechem na twarzy...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów