18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
wilund1992 2010-12-25, 19:31 75
Dałeś najgłupszy podpis na świecie...
zesrani ciekaw jestem jak ty byś zareagował? stres, jesteś na misji ryzykując własne życie tylko dlatego ze jakiś frajer który rządzi twoim państwem cie tam wysłał " w imię pokoju"....
pomyśl 2 razy zanim napisze "zesrani" bo chłopczyku nie masz pojęcia jak wygląda życie na misji, w ogóle nie masz pojęcia jak wygląda życie żołnierza pozdro w tym temacie..
Zgłoś
Pan_Szwagier 2010-12-25, 19:43 44
@up
O kurwa doświadczony żołnierz rocznik 1992 ;o
Syria, Afganistan, Irak pewnie klękają przed Twoją mocą!
Szacunek mój Bogu!
Mogę być Twoim kumpleeeeem?
Zgłoś
Kukerownick 2010-12-25, 20:31 14
wilund doświadczony graczu coda udziel mi blogoslawienstwa
Zgłoś
dr_dex 2010-12-25, 21:02 7
wilund1992 napisał/a:

zesrani ciekaw jestem jak ty byś zareagował? stres, jesteś na misji ryzykując własne życie tylko dlatego ze jakiś frajer który rządzi twoim państwem cie tam wysłał " w imię pokoju"....

qrwa, ręce opadają jak się czyta takie głupoty. Czy ktoś im giwere do głowy przystawiał zeby tam jechali ? Tak ich praca, wiedzieli na co się piszą i ile kasy za to dostają. Kalkulacja jest prosta, więc nie pierdol nam tu głupot o jakimś śmiesznym etosie żołnierza. Dla przykładu: pierwszy lepszy strażak ryzykuje podobnie wpierdalając się do domu pełnego ognia i jak mu się zejdzie to jakoś nie ma o nim wzmianki w newsach ...

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
R................g 2010-12-25, 21:05 3
Spokój już!! Kłócicie się o opis, który maił być zabawny i zwracać uwage W internecie trzeba mieć troche dystansu, szczególnie na stronce która reklamuje się "czranym humorem"
Zgłoś
dr_dex 2010-12-25, 21:18
@up: czemu wyjebałeś moj poprzedni post ?

[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-12-25, 21:22 ]
bo prosiłem o spokój. Jakby to zrobił ktos inny to dostał byś ostrzeżenie za "niesubordynacje"

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
Krzysztov 2010-12-25, 21:36
niech się śmieje póki może, ciekawe jak mu za ten dowcip ryj obili gdy już oprzytomnieli
Zgłoś
n................1 2010-12-25, 21:54 1
a później kolega przed sądem "bo ja myślałem, że nam wszystkim dali ćwiczebne"
Zgłoś
posthuman 2010-12-25, 22:15
Zastraszaja naszych zolnierzy, a pozniej opinie kraza ze polskie wojsko a afganistanie nieprzygotowane, nie wiedza co robic, ze brak doswiadczenia czy cos.
Zgłoś
AleToNieDoMnieTak 2010-12-25, 22:17
kurwa,zajebiscie ze chlopaki potrafia rozladowac caly stres i robia sobie takie zarty,bo gdyby byli caly czas tacy zestresowani,24/h by kurwa wykitowali na zawal chyba szacun dla ziomow na misjach,bro
Zgłoś
Hellsmess 2010-12-25, 22:49
mi by chyba pikawa padła jak bym przezyl cos takiego
Zgłoś
vidisic 2010-12-25, 23:00
U nas w ogólniaku jak kumpel na religii księdzu puste rgd-5 pod nogi podrzucił to czarny z pierwszego pietra przez okno jak prawdziwy batman wyleciał
Zgłoś
i_am_flow 2010-12-25, 23:03
Ci w drugim rzędzie się nie lubią, koleś nie chciał mu przybić
Zgłoś
Ulqoura 2010-12-25, 23:27
Ale bym sie śmiał jakby naprawde wybuchło. Taki troche niedorozwinięty dowcip
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów