📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dałeś najgłupszy podpis na świecie...
zesrani ciekaw jestem jak ty byś zareagował? stres, jesteś na misji ryzykując własne życie tylko dlatego ze jakiś frajer który rządzi twoim państwem cie tam wysłał " w imię pokoju"....
pomyśl 2 razy zanim napisze "zesrani" bo chłopczyku nie masz pojęcia jak wygląda życie na misji, w ogóle nie masz pojęcia jak wygląda życie żołnierza pozdro w tym temacie..
zesrani ciekaw jestem jak ty byś zareagował? stres, jesteś na misji ryzykując własne życie tylko dlatego ze jakiś frajer który rządzi twoim państwem cie tam wysłał " w imię pokoju"....
pomyśl 2 razy zanim napisze "zesrani" bo chłopczyku nie masz pojęcia jak wygląda życie na misji, w ogóle nie masz pojęcia jak wygląda życie żołnierza pozdro w tym temacie..
@up
O kurwa doświadczony żołnierz rocznik 1992 ;o
Syria, Afganistan, Irak pewnie klękają przed Twoją mocą!
Szacunek mój Bogu!
Mogę być Twoim kumpleeeeem?
O kurwa doświadczony żołnierz rocznik 1992 ;o
Syria, Afganistan, Irak pewnie klękają przed Twoją mocą!
Szacunek mój Bogu!
Mogę być Twoim kumpleeeeem?
wilund doświadczony graczu coda udziel mi blogoslawienstwa
wilund1992 napisał/a:
qrwa, ręce opadają jak się czyta takie głupoty. Czy ktoś im giwere do głowy przystawiał zeby tam jechali ? Tak ich praca, wiedzieli na co się piszą i ile kasy za to dostają. Kalkulacja jest prosta, więc nie pierdol nam tu głupot o jakimś śmiesznym etosie żołnierza. Dla przykładu: pierwszy lepszy strażak ryzykuje podobnie wpierdalając się do domu pełnego ognia i jak mu się zejdzie to jakoś nie ma o nim wzmianki w newsach ...
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-12-25, 21:22 ]
bo prosiłem o spokój. Jakby to zrobił ktos inny to dostał byś ostrzeżenie za "niesubordynacje"
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-12-25, 21:22 ]
bo prosiłem o spokój. Jakby to zrobił ktos inny to dostał byś ostrzeżenie za "niesubordynacje"
Zastraszaja naszych zolnierzy, a pozniej opinie kraza ze polskie wojsko a afganistanie nieprzygotowane, nie wiedza co robic, ze brak doswiadczenia czy cos.
kurwa,zajebiscie ze chlopaki potrafia rozladowac caly stres i robia sobie takie zarty,bo gdyby byli caly czas tacy zestresowani,24/h by kurwa wykitowali na zawal chyba szacun dla ziomow na misjach,bro
U nas w ogólniaku jak kumpel na religii księdzu puste rgd-5 pod nogi podrzucił to czarny z pierwszego pietra przez okno jak prawdziwy batman wyleciał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów