Ławeczka z AliExpress.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Ławeczka z AliExpress.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na asekurancie też przyjanuszył.
Mamusia chodź na tiktoka.
Mamusia chodź na tiktoka.
Źle skręcił ławeczkę. Tak to jest jak facet skupia się na cyckach.
Syriush79 napisał/a:
Źle skręcił ławeczkę. Tak to jest jak facet skupia się na cyckach.
Siłownię to ty widziałeś na zdjęciach tylko. Typ robi skos,bolca zabezpieczającego wsadził za płytko i wyskoczył.
11ban napisał/a:
bolca ... wsadził
A wy o jednym... :p
Do momentu kiedy to wszystko pieprzneło, jakieś +- 48 kg obciążenia w rękach ( mielimy po jakieś 15 lat)
Ale nie to było najstraszniejsze... Dosłownie około 15 cm od miejsca gdzie kumpel walną głową w podłogę... Wystawał 4
calowy gwóźdź ( tak, taki mały strych nad budyniem z drewnianą podłogą)
Te 15 cm w bok i gościu zabiłby by się na moich oczach.
Wszystko było fajnie, zawsze to jakieś tam ćwiczenia.
Do momentu kiedy to wszystko pieprzneło, jakieś +- 48 kg obciążenia w rękach ( mielimy po jakieś 15 lat)
Ale nie to było najstraszniejsze... Dosłownie około 15 cm od miejsca gdzie kumpel walną głową w podłogę... Wystawał 4
Saika napisał/a:
Zaraza aż mi się przypomniało jak z kumplem zrobilimy se ławeczkę z desek, gryfa z zalanej betonem rurki i ciężarki z betonowych odlewów.
Centymetry, cale...to w końcu kto miał małego pisiora ty czy kumpel ?
turor napisał/a:
Centymetry, cale...to w końcu kto miał małego pisiora ty czy kumpel ?
Zrobili pedalską walkę na swoje małe mieczyki 1,5 cm kontra 4 cm
Muahahhaa !! Tępy chuj! Mam nadzieję, że się udusił tą sztangą!!
Zaraza aż mi się przypomniało jak z kumplem zrobilimy se ławeczkę z desek, gryfa z zalanej betonem rurki i ciężarki z betonowych odlewów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów