Lub nietrzeźwy, ale za to bardzo zdziwiony ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Lub nietrzeźwy, ale za to bardzo zdziwiony ...
Kierowcą jest rosjanin. Dalsze wyjaśnienia są zbędne.
Może ruski pierwszy raz jechał pojazdem z kierownicą po prawej stronie?
Ja, jadąc pierwszy raz "anglikiem", przy próbie zmiany biegu otworzyłem drzwi w trakcie jazdy.
Ja, jadąc pierwszy raz "anglikiem", przy próbie zmiany biegu otworzyłem drzwi w trakcie jazdy.
35i napisał/a:
Trochę się zapomniał, ale gdyby miał sprawny ABS, to by wyrobił.
35i napisał/a:
Mnie ostatnio banderowcy wlamali sie do auta i kierownię stronami zamienili. Za chuja nie wiem jak teraz mam jeździć.
dżonyłojlker napisał/a:
Trochę się zapomniał, ale gdyby miał sprawny ABS, to by wyrobił.
Ty lepiej martw się czy się na odwyk wyrobisz. Jak pisałem NFZ przyjmuje nawet pijackie karaluchy ze wschodu. Kwalifikujesz się więc nie spierdol tego jak reszty.
baronturbina napisał/a:
Mnie ostatnio banderowcy wlamali sie do auta i kierownię stronami zamienili. Za chuja nie wiem jak teraz mam jeździć.
Ty lepiej martw się czy się na odwyk wyrobisz. Jak pisałem NFZ przyjmuje nawet pijackie karaluchy ze wschodu. Kwalifikujesz się więc nie spierdol tego jak reszty.
Niech mu ktoś poda Pavulon
Kurisu napisał/a:
Chyba zaszyje esperal.
Esperalu nie zaszywają, ogólnie wszywki są dla frajerów i jesteście robieni w chuja. Wydałeś kasę w błoto. Poczytaj sobie jak umiesz.
To kacapy więc huj im w dupę
przynajmniej zwiekszyl ograniczenie z 3,5 tony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów